Vacumat Eco afgasningssystem fra Flamco

Annonce – Dato 16 Feb 2017

Afgasser nøjagtigt, effektivt og syv gange hurtigere

Vacumat Eco afgasningssystem fra Flamco

Vacumat Eco afgasningssystem fra Flamco

Den tryk-/temperaturstyrede enhed afgasser nøjagtigt, effektivt og syv gange hurtigere

Vandets kvalitet bestemmer ydelsen

I varme- og kølesystemer bestemmes ydelsen af kvaliteten af vandet. Et system med iltholdigt vand arbejder mindre effektivt. Ilten tilføres systemer på forskellig vis, hvilket resulterer i korrosion og smudsdannelse. Dette forårsager igen tryktab, ekstra slitage, driftsforstyrrelser, reduceret pumpeeffektivitet samt irriterende støj. Konsekvenser: Manglende komfort, unødigt tab af energi og en kortere teknisk levetid for systemet. Det er derfor vigtigt at afgasse så hurtigt og effektivt som muligt.

Flamco har svaret: Vacumat Eco.

Den tryk-/temperaturstyrede afgasningsenhed afgasser utroligt nøjagtigt og effektivt. Vacumat Eco aflufter mindst syv gange hurtigere ved hjælp af den meget større og helt kontinuerlige afgasningskapacitet. Hurtigere udledning af gasser beskytter systemet bedst muligt, undgår unødvendige fejl og kostbare reparationer og forlænger systemet levetid. Vacumat Eco har frekvenskontrolleret pumpe og er dermed væsentligt mere energieffektiv i forhold til de eksisterende afgasningssystemer på markedet.

Automatisk regulering

Sensorerne i Vacumat Eco måler konstant systemets temperatur og tryk. Dermed kører Vacumaten kun trykket til grænsen for kogepunktet, så mediet ikke risikerer at ”koge” (volumen/mediet udledes). Systemet overvåges fuldautomatisk og reguleres i forhold til luftindholdet i systemet. Der kan vælges mellem tre niveauer: Gasindhold 15, 12 eller 8 ml./l. Så snart systemvandet er behandlet, kontrollerer Vacumat Eco afgasningsmængden og foretager kun afgasning ved behov. Denne standby-funktion reducerer energiforbruget yderligere.

Produktsortiment

Vacumat Eco fås fra 0,8 til 8,7 bar driftstryk og klarer systemer med op til 30% glykol. Samtlige enheder er forberedt for styring af spædevand, så trykket kan holdes samtidig med at systemet afgasses. Vacumat Eco kan med fordel monteres på sækkevogn eller lignende og dermed gøres mobil. Dermed kan man leje den ud og afgasse systemer af kortere varighed.

Se sortiment og yderligere information her

Referenceprojekter fra FLAMCO

Carlsberg Byen

Carlsberg Byen

Nybygning | København | 1310 Mio.Kr

Nybygning af boligblokke i København med 88 lejligheder på 30 etager . Selve ...

Nyt Hospital Herlev - Delprojekt A

Nyt Hospital Herlev - Delprojekt A

Tilbygning | Herlev | 0 Mio.kr

Tilbygning af hospital i Herlev . Selve byggeriet er påbegyndt december 2015 ...

Nordea Ørestad - Nyt hovedsæde

Nordea Ørestad - Nyt hovedsæde

Nybygning | København S | 900 Mio.Kr

Nybygning af kontorbygning i København på 7 etager . Selve byggeriet er påbeg...

Skejby sygehus

Skejby sygehus

Tilbygning | Aarhus | 60,0 Mio.Kr.

Tilbygning af hospital i Aarhus på 2 etager hvor den ene etage er under jorde...