Vacustream vacuum afgasser

Annonce – Dato 16 maj 2023

VacuStream fra Flamco undgår problemer i mindre lavtemperatursystemer

Takket være energiovergangen bruges lavtemperatursystemer i stigende grad. Et negativt aspekt ved lavtemperatursystemer er deres sårbarhed:

Over tid forårsager luftbobler korrosion, og biofilm dannes, hvilket forårsager obstruktion og blokeringer. Energiforbruget stiger, mens systemets komfort og levetid falder.

Derfor har ingeniørerne fra Flamco nu også udviklet en afgasser til lavvolumen- og lavtemperatursystemer baseret på deres ekspertise og erfaring med luft- og snavsseparation: VacuStream. Dette kompakte apparat er specielt velegnet til mindre systemer og fjerner behovet for kemisk vandbehandling.

Vacustream vacuum afgasser

VacuStream afgasser lavtemperatursystemer

Konventionelle luftseparatorer fungerer ikke godt ved lave temperaturer. Mens vakuum afgassere er effektive, er de ofte for store og dyre til små systemer samt laver en hel del støj. VacuStream løser dette problem.

Funktion

VacuStream er en kompakt og støjsvag afgasser (ca. 45 x 15 cm) til systemer op til en kapacitet på 500 liter. På grund af sine fysiske dimensioner og afgasningskapacitet er VacuStream også yderst velegnet til mindre lavtemperatursystemer i boliger og små kommercielle applikationer. Det fokuserede temperaturområde (-5 ºC til +65 ºC) gør det muligt for VacuStream at arbejde både ved brug af varmepumper og køleløsninger. VacuStream afgasser systemvandet på en fast cyklus ved at skabe et vakuum efter behov. De luftbobler, der frigives i denne proces, stiger til toppen, og så snart stemplet vender tilbage til sin oprindelige position, aflades de hurtigt og effektivt fra toppen via Flexvents automatiske flydeluftudluftning.

Nem installering

VacuStream kan nemt installeres ved siden af varmepumpen eller gulvvarmemanifolden (selv i fordelingsskabet, hvis det er nødvendigt). Apparatet er udstyret med en integreret 24V adapter, som muliggør en nem tilslutning til den tilgængelige netstrøm.

Opretholder effektivitet og komfort

Fordi afgasseren forhindrer blokeringer, for tidlig vedligeholdelse og energispild, hjælper VacuStream med at opretholde effektiviteten og komforten i lavtemperatursystemerne. VacuStream er velegnet til installation af nye systemer og renovering af eksisterende systemer.

Komplet udvalg af luft- og snavsseparatorer

Med VacuStream udvider Flamco sit brede udvalg af luft- og snavsseparatorer yderligere. Sortimentet består af Flexvent-automatudluftere samt XStream-mikrobobleluft- og snavsseparatorer; til større erhvervsbygninger Vacumat vacuum-afgassere og SideFlow Clean delstrømsfiltre. VacuStream vil være tilgængelig fra midten af 2023.

Firmaprofil

Flamco er en del af Aalberts hydronic flow control og er ansvarlig for produktion, salg og distribution af alle hydroniske flowstyringsprodukter til opvarmning, køling, vand og solsystemer. Flamco udmærker sig på markedet med totalløsninger inden for væskebaseret energidistribution. Flamco leverer også skræddersyede løsninger til HVAC ('Fra kilde til emitter'). Det omfattende sortiment bruges hovedsageligt i lejlighedskomplekser, enfamiliehuse og kommercielle bygninger. Flamcos produkter er blandt de mest energieffektive løsninger på markedet.

Yderligere information: www.flamco.dk, tlf. 44 94 02 07.

flamco

Referenceprojekter fra FLAMCO

Carlsberg Byen

Carlsberg Byen

Nybygning | København | 1310 Mio.Kr

Nybygning af boligblokke i København med 88 lejligheder på 30 etager . Selve ...

Nyt Hospital Herlev - Delprojekt A

Nyt Hospital Herlev - Delprojekt A

Tilbygning | Herlev | 0 Mio.kr

Tilbygning af hospital i Herlev . Selve byggeriet er påbegyndt december 2015 ...

Nordea Ørestad - Nyt hovedsæde

Nordea Ørestad - Nyt hovedsæde

Nybygning | København S | 900 Mio.Kr

Nybygning af kontorbygning i København på 7 etager . Selve byggeriet er påbeg...

Skejby sygehus

Skejby sygehus

Tilbygning | Aarhus | 60,0 Mio.Kr.

Tilbygning af hospital i Aarhus på 2 etager hvor den ene etage er under jorde...