Unikke og energieffektive løsninger til klimaskærmen

Annonce – Dato 1 jun 2021

I mere end 10 år har BetaPack A/S været pro climas faste samarbejdspartner i Danmark. Med fælles interesse for de bedste løsninger til det lufttætte byggeri, sælger BetaPack A/S pro clima kvalitetsprodukter på det danske marked. Og efterspørgslen er stor, for pro climas produkter er gennemtestede, højtydende og bæredygtige.

Betapack, Pro climas produkter sørger for optimal lufttæthed og aktiv fugtbehandling, gennemtestede, højtydene og bæredygtige

Vores mangeårige erfaring gør os til specialister til enhver løsning. Pro climas produkter sørger for optimal lufttæthed og aktiv fugtbehandling inklusive højtydende intelligente dampspærrer, undertags baner, specielle klæbere og tape løsninger. Produkterne er produceret i henhold til de høje kvalitets standarder der foreskrives i Tyskland.

Betapack, pro clima's specialister arbejder løbende på at udvikle integrerede løsninger til lufttætning og fugt-sikringpro climas specialister arbejder løbende på at udvikle integrerede løsninger til lufttætning og fugtsikring, for at opnå ideelt indeklima og reduktion af energi til opvarmning. Sammen med pro clima har BetaPack stort fokus på den samlede klimaskærm – såvel udvendigt som indvendigt, med et bredt sortiment.

Se det brede sortiment fra pro clima i vores nye katalog

EXCEPTIONEL KVALITET

I 2004 satte pro clima nye standarder til beskyttelse mod fugt og skimmel med markedslanceringen af det højtydende system pro clima INTELLO®.

ETA-tests af INTELLO® og INTELLO Plus® fra 2019 giver en forventet levetid på de armerede dampspærrer på mere end 50 år. Derudover er blandt andet Tescon Vana® tape testet til at holde i 100 år, som er langt over hvad kravene lyder på i Danmark.

Med tape fra pro clima får man samlinger, der bare holder.

MERE END 40 ÅRS VIDEN

I 1978 åbnede den nuværende administrerende direktør for MOLL bauökologische Produkte GmbH, Lothar Moll, et rådgivningscenter for økologisk konstruktion, og grundlaget for pro clima blev skabt. I begyndelsen af 1980'erne blev virksomheden udvidet til også at omfatte "Biologische Insel" (Biologiske ø), der udelukkende handlede med økologiske byggematerialer i sit sortiment.

Fra 1985 blev de første dampspærremembraner og dampbremser udviklet og solgt under mærket BI Baupappen (inklusive ECO COLL® naturligt latexklæbemiddel og DB+ byggepapir). Med introduktionen af pro clima-mærket i 1994 blev der introduceret yderligere produkter til et professionelt lufttætningssystem. I dag opererer pro clima over hele kloden i mere end 30 lande og leverer komplette tætningssystemer indvendigt og udvendigt med intelligente membraner, fugemasser, kvalitetssikring og omfattende service.

Vil du vide mere om pro climas omfattende sortiment, så kontakt os i BetaPack. Vi er altid behjælpelige med råd og vejledning om pro climas integrerede løsninger til lufttætning og fugtsikring.

Du træffer os på 69 16 34 00 eller på e-mail.

Referenceprojekter fra BetaPack

Daginstitutionen Eventyrhaven

Daginstitutionen Eventyrhaven

Nybygning | Solrød | 33 mio.kr

Nybygning af vuggestue/børnehave i Solrød på 1 etager . Selve byggeriet er på...

Slotsengen Herredsvejen og Slotshusene

Slotsengen Herredsvejen og Slotshusene

Nybygning | Hillerød | 100 Mio.kr

Nybygning af boligblokke svarende til 9 bygninger i Hillerød med 100 lejlighe...

Munck

Munck

Odense S

Fyns største anlægsprojekt indenfor offentlig transport

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår