Stor interesse for aerosana visconn på byggeri´23

Annonce – Dato 20 Apr 2023

Et tættere konstruktion, en hurtigere arbejdsproces og et bedre arbejdsmiljø

BetaPack introducerede, i samarbejde med tyske pro clima, den flydende dampspærre AEROSANA VISCONN på årets Byggeri’23. Interessen for den spraybare og flydende dampspærre som blandt andet udmærker sig ved, at kunne løse komplekse detaljer meget hurtigt, var massiv.

JOHNNY LUNDGREEN HOLDT OPLÆG OM DEN FLYDENDE DAMPSPÆRRE PÅ BETAPACK’S MESSESTAND

Johnny Lundgreen (fra ISOLINK og tidligere underviser på Roskilde Tekniske Skole) stod klar med demonstrationer af AEROSANA VISCONN produkterne og delte ud af sin erfaring og en helt særlig viden indenfor lufttæt byggeri.

demonstrationer af AEROSANA VISCONN

DERFOR SKAL DU BRUGE AEROSANA VISCONN - REDUCERET MONTAGETID OG BEDRE ARBEJDSFORHOLD

En spraybar og flydende dampspærre, som ikke kun er en hurtig og effektiv løsning, men som også har en stor ergonomisk fordel, der sikrer et bedre arbejdsmiljø.

I en tæt dialog mellem BetaPack, STARK og Tømrerfirmaet Lars Printz, som havde byggesagen på Gl. Køge landevej, blev de involverede enige om at prøve den nye metode med sprøjtedampspærren AEROSANA VISCONN bygget sammen med det armerede dampspærresystem alpha neti - og det viste sig at være en rigtig god beslutning. Ikke nok med at montagetiden blev reduceret med hele 50 % efter første færdige boligblok, så var det også tydeligt, at den nye metode var både nemmere at have med at gøre og ergonomisk langt bedre for den udførende håndværker.

“Den nye metode har sparet os for de traditionelle arbejdsgange, som var både mere tidskrævende, besværlige og fysisk hårdere for vores svende, da de var nødt til at kravle rundt eller ligge på knæ i længere perioder for at få adgang til svært tilgængelige steder. Derudover er produktet meget mere effektivt med et langt bedre slutresultat”, fortæller Søren Jønsson, Byggeleder for Tømrerfirmaet Lars Printz.

AEROSANA VISCONN - FREMTIDENS DAMPSPÆRREPRODUKT

Det er svært at komme uden om de mange fordele ved AEROSANA VISCONN - produktet er nemt at bruge og sikrer hurtig lufttætning på svært tilgængelige steder, metoden giver besparelser i både arbejdstid og dermed totaløkonomi, og det er ergonomisk en langt bedre løsning end traditionelle metoder.

“Tidligere har disse tætningsopgaver været en opgave, man helst ville undgå. Sådan er det ikke længere. Med den nye metode skal man ikke længere kravle rundt og få ondt i kroppen, men kan i stedet nemt og effektivt klare opgaven. Rent byggeteknisk sikrer produktet også en meget tættere dampspærre og dermed også et bedre indeklima. Det er helt sikkert noget, vi vil fortsætte med at bruge”, fortsætter Theis Johannesen, Formand og Fællestillidsmand for Tømrerfirmaet Lars Printz.

sprøjtedampspærren AEROSANA VISCONN

Vil du vide mere om AEROSANA VISCONN og de mange fordele ved produktet, er du velkommen til at kontakte Per Morten Sohn, Salgschef hos BetaPack Byg Sjælland/Fyn, på +45 30 73 93 13 eller ps@betapack.dk - eller Peter Buch Nielsen, Salgschef hos BetaPack Byg Jylland, på +45 21 28 03 68 eller pbn@betapack.dk.

Du kan også læse mere på vores hjemmeside.

Mere om produktet Dampspærresystem og vindspærre

Dampspærresystem og vindspærre

Alpha dampspærresystem

alpha neti armeret dampspærre
alpha tria og pure
alpha vindspærre
alpha remfolie

alpha remfolie

Læs mere her

Læs mere

Manchetter, tape, folieklæber
alpha lysningsfolie
pro clima

pro clima

Læs mere her

Læs mere

Arkitektbeskrivelse alpha Basis vindspærre 2021
Arkitektbeskrivelse alpha Neti 2021
Arkitektbeskrivelse alpha Pro brandhæmmende vindspærre 2021
Arkitektbeskrivelse alpha Pro UV vindspærre 2021
Arkitektbeskrivelse alpha Pro vindspærre 2021
Arkitektbeskrivelse alpha Pure 2021
Arkitektbeskrivelse alpha Tria 2021

Referenceprojekter fra BetaPack

Daginstitutionen Eventyrhaven

Daginstitutionen Eventyrhaven

Nybygning | Solrød | 33 mio.kr

Nybygning af vuggestue/børnehave i Solrød på 1 etager . Selve byggeriet er på...

Slotsengen Herredsvejen og Slotshusene

Slotsengen Herredsvejen og Slotshusene

Nybygning | Hillerød | 100 Mio.kr

Nybygning af boligblokke svarende til 9 bygninger i Hillerød med 100 lejlighe...

Huscompagniet
Munck

Munck

Odense S

Fyns største anlægsprojekt indenfor offentlig transport