Udendørs betondrømme

Annonce – Dato 16 jun 2020

nemlig med til at skabe masser af stemning og hygge udendørs.

Sommeren står for døren. Det kan give anledning til at forvandle haven, terrassen og andre udearealer, så det står klar til sommerens skønne udeliv. En af de ting, der gør en kæmpe forskel, er lyset. Udover et praktisk formål er lyskilder nemlig med til at skabe masser af stemning og hygge udendørs.

Harmoni mellem omgivelser og armatur

Beton er et kendt og hyppigt anvendt bygningsmateriale, som ofte ses brugt i arkitektur og byplanlægningsprojekter. Ved at designe og opbygge udendørslamper i beton skabes en harmonisk og glidende overgang mellem omgivelser og armatur, som lader lyset være i fokus.

Her er tre unikke udendørs betonlamper, som alle formår at fremhæve og højne ethvert udemiljø og dets detaljer.:

Her er tre unikke udendørs betonlamper

MOAL

Moal er en unik udendørskollektion lavet af beton i et moderne og tidløst design. Kollektionen fås i to størrelser, som gør det muligt at tilføje dynamik, niveauer og forskellige anvendelsesmuligheder. Moal er et bord, et podie, en skammel, en lampe, en skulptur. Det er kun fantasien, som sætter grænser. Brug den på terrassen, i haven, på hoteller, i restauranter og i offentlige uderum til at skabe små åbne miljøer i større omgivelser.

Design

Moal er lys og skygge, figur og skulptur, som med sit minimalistiske og organiske udtryk, står stærkt i ethvert udemiljø.

SIMENTI

Simenti er en udendørskollektion af beton i et tidløst design. Kollektionen fås som væg- og pullertlampe og er designet til at belyse facader og haver. Med Simenti er der mulighed for at belyse gangarealer og indramme udeområder i både øjen- og knæhøjde.

Design

Med sit stringente og maskuline ydre blender Simenti ind med sine omgivelser og gør, at opmærksomheden rettes med lyset og dets varme. Med Simenti er det muligt at skabe et harmonisk og stilrent uderum.

ARC

Udendørslampen Arc er en væglampe indkapslet i beton. Også her har formålet været at skabe et produkt, som smelter sammen med den eksisterende arkitektur så meget som muligt.

Design

Denne væglampe kan monteres på overflader eller væggen og tilpasser sig sine omgivelser takket være det omhyggeligt udformede design, dets ”flush” og rektangulære krop. Arc er designet til at oplyse passager og vende folks opmærksomhed mod lyset og det omkringliggende rum.

Denne væglampe kan monteres på overflader væggen og tilpasser sig sine omgivelser takket være det omhyggeligt udformede design

Hent kataloget ”Concrete dreams” her

Yderligere oplysninger:

www.lumiere.dk, tlf. 7641 3400, E-mail: info@lumiere.dk

Referenceprojekter fra Lumiére Group A/S

Udvidelse af T2, Københavns lufthavn

Udvidelse af T2, Københavns lufthavn

Tilbygning | Tårnby | 190 Mio.kr

Tilbygning af lufthavnsterminal i Tårnby . Selve byggeriet er påbegyndt febru...

Kopenhagen Fur

Kopenhagen Fur

Glostrup

Kopenhagen Fur er et aktionshus for pels.  Virksomheden er en af...

United Cycling

United Cycling

Lynge

ARGON cykler hos United Cycling i Lynge fik et nyt showroom i 2018. B...

Nordea Ørestad - Nyt hovedsæde

Nordea Ørestad - Nyt hovedsæde

Nybygning | København S | 900 Mio.Kr

Nybygning af kontorbygning i København på 7 etager . Selve byggeriet er påbeg...