Her er lyden af god akustik

Annonce – Dato 2 sep 2021

Når vi entrerer et rum er det en komplet sanseoplevelse. Vi føler temperaturen, hører stemningen og bliver draget af det øjenfaldende. Det visuelle er det umiddelbare, mens akustikkens vigtige rolle ligger mere latent. Med udvidelsen af Lumière Group’s produktportefølje sætter vi spot på akustikken.

Lumiere Group udvider produktporteføljen

Hvorfor er akustikken så vigtig?

Schweiziske Topakustik producerer akustiske træpaneler, som både kan beklæde vægge- og loftoverflader. Bagved træpanelerne monteres en absorbent, og det er denne som danner basis for den gode akustik. Når lydbølgerne rammer herpå, vil de blive brudt og på den måde vil de ikke fare rundt i rummet og være til gene. Efterklangstiden minimeres væsentligt, hvilket kan være et must i særligt store rum, hvor mange mennesker færdes samtidig, for at rummet ikke opleves rungende eller direkte ulideligt.

På kontorer, skoler og på offentlige institutioner, i auditorier eller konferencelokaler. Centre, sportshaller, koncertsale osv.

Med udvidelsen af Lumière Group’s produktportefølje sætter vi spot på akustikken.

Frie rammer for kreativitet

I Topakustisk’s sortiment findes der et væld af forskellige paneltyper, rillemønstre, farver og materialer, herunder træsorter og dekorative typer af melaminer, som også fås mikroperfererede.

- Topakustik er verdensførende, når det kommer til akustiske træpaneler, da de kan garantere produkter, der er brandsikre, bæredygtige og naturligvis giver optimale akustiske betingelser i ethvert rum. 
Stefan Jørgensen, ejer af Lumière Group A/S

Rillerne varierer i både tykkelse og afstandsbredde, og det er forskelligt alt efter mellemrummene om øjet vil opfatte panelerne i en sammenhæng eller som enkeltstående bjælker. Derudover kan plankerne produceres i alle former, og dermed sammensættes i helt unikke systemer.

Takket være det perforerede mønster på bagsiden, forbliver kernepanelerne intakte, hvilket giver mulighed for at lave udskæringer til f.eks. montering af belysning og/eller ventilation. Det raffinerede akustiksystem tillader altså en høj grad af designfrihed. Vores dygtige arkitekter kan projektere projektet, så der i fællesskab kan skabes eksklusive designudtryk.

Femårigt partnerskab

Akustik er en afgørende nøgle. Den må absolut ikke underkendes. Vi, Lumière Group, er bevidste herom, og det er også en af grundende til, at vi i år har indgået et femårigt partnerskab med Topakustik. Her er akustik og design forenet i synergi, der skaber et uomtvisteligt funktionelt og designmæssigt velskabt produkt. Lumière Group skal stå for forhandlingen i Danmark og Sverige.

- Vi mener, at der er en fantastisk synergi mellem Topakustiks produktkatalog og vores eget. Vi har en mission om, at kunne tilbyde arkitekter og ingeniører de bedt tænkelige løsninger, der gør det muligt at opfylde alle kreative og visuelle visioner for et rum.
Stefan Jørgensen, ejer af Lumiére Group A/S

Ring eller skriv for mere info - Tlf.: +45 7641 3400. E-mail: info@lumiere.dk

Få mere info om Lumière Groups fokus på akustik her

Referenceprojekter fra Lumiére Group A/S

Udvidelse af T2, Københavns lufthavn

Udvidelse af T2, Københavns lufthavn

Tilbygning | Tårnby | 190 Mio.kr

Tilbygning af lufthavnsterminal i Tårnby . Selve byggeriet er påbegyndt febru...

Kopenhagen Fur

Kopenhagen Fur

Glostrup

Kopenhagen Fur er et aktionshus for pels.  Virksomheden er en af...

United Cycling

United Cycling

Lynge

ARGON cykler hos United Cycling i Lynge fik et nyt showroom i 2018. B...

Nordea Ørestad - Nyt hovedsæde

Nordea Ørestad - Nyt hovedsæde

Nybygning | København S | 900 Mio.Kr

Nybygning af kontorbygning i København på 7 etager . Selve byggeriet er påbeg...