Akustisk og bæredygtig inddækning af stålkonstruktioner

Annonce – Dato 2 Apr 2024

Få et ensartet resultat med Barrisol® strækloft gennem kun 2 arbejdsgange

Akustisk og bæredygtig inddækning af stålkonstruktioner

Stræklofter fra Barrisol® er den optimale løsning når det kommer til inddækning af stålkonstruktioner i atrier og andre store rum. Med Barrisol® undgår du bl.a. langsomlige og afdækningsnødvendige arbejdsprocesser som fx spartling og maling samt støv og snavs under montagen. Strækdugen gør det muligt at opnå et helt strømlinet og ensartet resultat gennem kun 2 arbejdsgange. Først montering af skinner og til sidst opsætning af strækdug.

Den usynlige akustiske effekt

Barrisol® strækloft fås i en særlig mikroperforeret udgave, som er konstrueret til at forbedre akustikken i ethvert rum, uden at perforeringen kan ses med det blotte øje. Dette er en kæmpe fordel når det gælder inddækning af stålkonstruktioner i bl.a. atrier, hvor akustikken ofte kan være en udfordring. Med Barrisol® strækloft går du altså ikke på kompromis med hverken æstetik, funktionalitet eller kvalitet. Dugens overflade syner helt glat og ubrudt og efterlader et stramt, minimalistisk og bæredygtigt resultat.

Derfor vælge Barrisol®

  • Loftet er 100% demonterbart (Godkendt som let nedtageligt loft)
  • Altid glatte og ensartede flader selv med strejflys
  • Der er mulighed for installering af diverse tekniske installationer
  • Brandklasse B-s1, d0
  • Ingen støv og snavs under installation
  • 100% genanvendeligt
  • Akustisk effektiv (αw og NRC op til 1.0)
  • Prisstærkt
  • 10 års garanti

Akustisk og bæredygtig inddækning af stålkonstruktionerBarrisol® strækloft

Det bæredygtige valg

Barrisol® strækloft er lavet af genanvendelige materialer og har en lang levetid. Strækdugen er 100% genanvendelig og indgår i en cirkulær produktion, hvor brugte duge genanvendes. Samtidig vejer produktet 1000 gange mindre sammenlignet med andre hyppigt anvendte loftstyper, hvilket derfor er forbundet med betydeligt lavere logistik- og monteringsomkostninger. Barrisol® har en EPD som sikre en gennemskuelig livscyklus hvilket understreger det store fokus på reduktion af CO2-udledning. Dette gør løsningen god for DGNB og LEED certificering.

Den positive respons

Vi har udført inddækning af diverse stålkonstruktioner på projekter som fx OHU Steno, MT Højgaards hovedkontor, Nordea, Danske Bank og Novo Nordisk. Resultaterne taler for sig selv og responsen fra entreprenører, rådgivere og ikke mindst bygherre er positive.

”Med Barrisol® kunne vi skabe et unikt, akustisk og strømlinet loft, der naturligt bød lyset ind i bygningen, uden at gå på kompromis med funktionalitet eller æstetik”, siger Sohrab Totakhil, projektleder hos Per Aarsleff, om projektet Danske Bank.

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder der er med Barrisol® strækloft? Så kontakt os på telefon (+45) 7641 3400 eller send os en mail på info@lumiere.dk.

Læs mere om Barrisol® her: lumiere.dk/praeferencer/barrisol/

Referenceprojekter fra Lumière Group A/S

Formula Automobile Vejle
Nordisk Film Biografer City2
LendMe kontorfaciliteter Valby
Interplan Huse showroom