Testcenter fordobler kapaciteten med lynleverance

Annonce – Dato 18 mar 2021

Da Region Nordjylland fra den ene dag til den anden skulle opskalere testkapaciteten i det lokale corona-testcenter i Frederikshavn, var effektiv levering en afgørende faktor. Det blev efterlevet, da nye fleksible pavillonbygninger efter bare seks uger stod klar til at blive indtaget af borgere og sundhedspersonale.

Adapteo leverede nye pavillonbygninger på bare seks uger

Der er fortsat stor trafik til og fra landets corona-testcentre. Det gælder ikke mindst i Frederikshavn, hvor testkapaciteten på rekordtid er blevet opskaleret til det dobbelte. I den anledning er der taget nye lokalefaciliteter i brug, som er leveret af pavillonleverandøren Adapteo Danmark.

Nye faciliteter på seks uger

Behovet for at udvide det lokale testcenter opstod akut, og hastigheden var derfor afgørende, da Region Nordjylland for nylig var på udkig efter velegnede lokalefaciliteter. Ane Allermann Lemvigh, chefkonsulent hos Region Nordjylland, fortæller: ”Med meget kort varsel skulle vi fordoble testkapaciteten i vores testcenter i Frederikshavn, og derfor undersøgte vi mulighederne for flere kvadratmeter. Efter positive ord fra testcentret i Hjørring, som Adapteo tidligere har hjulpet med en lignende udfordring, valgte vi samme løsning. Det skulle gå stærkt, og på bare seks uger kunne den nye bygning være i brug – og det holdt. - Vi oplevede stor lydhørhed hos Adapteo, der hjalp os gennem hele processen. De forstod straks vores behov, fordi de har stor erfaring fra lignende kunder. Derfor kunne de tilbyde løsninger, som vi ikke selv havde overvejet på forhånd”, slutter Ane Allermann Lemvigh.

Testcenter fordobler kapaciteten med lynleverance

Erfaring skaber win-win

Frederikshavns nye testfaciliteter omfatter ikke bare undersøgelsesrum til podning, men også et rummeligt personalerum og en gennemtænkt planløsning, der gør det muligt at efterleve de gældende afstandskrav. Corona-sikkerheden er desuden øget med automatiske døre. Fra udbyderen af de fleksible bygninger lyder det:

Vi befinder os i en tid, der er præget af stor uforudsigelighed, og hvor tilpasningsevne og hurtig omstilling er afgørende. Af den årsag sætter vi en ære i at hjælpe sundhedsvæsenet med hurtige og effektive leverancer, som det er tilfældet i Frederikshavn”, fortæller Claus Haastrup, Head of Sales hos Adapteo Danmark. Han afrunder: ”Gennem det seneste år har vi været med til at udvide flere testcentre rundt om i landet. Det har givet os en indgående viden om de udfordringer, som Covid-19 medfører på centrene, og det er jo ren win-win, når denne erfaring kan bringes i spil og dermed skabe værdi – herunder ikke mindst for vores hårdt pressede sundhedssektor.

Erfaring skaber win-win

Yderligere information kan du finde her, tlf. 70 90 90 40.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår