Fleksible skolebygninger tilpasses til klassetrinene

Annonce – Dato 12 okt 2021

Fleksibilitet, skræddersyet tilpasning, økonomisk frihed og naturligvis kvalitet betyder en hel del for oplevelsen, når det gælder leveringen af modulbygninger.

Adapteo, modulbygninger, indeklima

Tekst af Julie Salkvist

Kommuner har for alvor fået øjnene op for modulbyggeri, når de leder efter midlertidige bygninger eller vil bygge nyt. Det er dog ikke ligegyldigt, hvilken type bygning man vælger:

- Vi ved, hvor stor indflydelse det rette miljø har på de folk, der tilbringer meget tid i en bygning. Derfor stræber vi altid efter at tilbyde den rigtige løsning, der sikrer, at bygningerne opfylder de specifikke behov, der måtte være, siger salgskonsulent Ole Henriksen fra Adapteo, og fortsætter:

- Interessen for den individuelle løsning går igen, når det kommer til funktionalitet og montering. Adapteos skolebygninger kan eksempelvis bygges, så man med et gennemarbejdet design, moderne teknologi og funktionelle løsninger får en skole, der passer til skolens elevgrundlag i mange år. Med et indendørsmiljø, der er tilpasset til klassetrinene, kan man indrette en skole, man ville ønske, at alle børn kunne starte i børnehaveklasse i.

Naturligt lys og behageligt indeklima

- Mange vælger modulbygninger til skoler på grund af de mange fordele. Samtidig stilles i dag store krav til et godt arbejdsmiljø for både elever og personale. Udover en god belysning skal der være en god luftkvalitet og akustik. Modulbygningerne fra Adapteo lever op til dette – uden at gå på kompromis med vores langsigtede bæredygtighedsfilosofi. Varmegenvinding, tidsstyret ventilation og smart belysningskontrol er blot nogle få af de klimasmarte løsninger, fortæller Ole Henriksen.

Adapteo, pavilloner

Imødekommer nye behov

Fleksibilitetsaspektet er også væsentligt; pavillonerne er nemlig fleksible på den måde, at de kan tilpasses varierende behov både nu og i fremtiden i modsætning til mere statiske løsninger, der ofte tilbydes af den traditionelle byggebranche. Og når der ikke længere er behov for pavillonbygningen, kan den renoveres og genbruges. Kontinuerligt.

Kommuner har ifølge Ole Henriksen i høj grad fået øje på fordelene med modulbygningerne for at imødekomme skolernes behov for fleksible løsninger. Kommunerne er også glade for den økonomiske frihed, de kan få med muligheden for at vælge enten at leje, lease eller eje en pavillonbygning.

- For alle bygninger gælder det, at de kan tilpasses behovet for indretning, opsætning og nedtagning samt i forhold til det økonomiske og kundens aktuelle situation. Adapteo har mange års erfaring med at finde optimale løsninger – uanset om det handler om en tilbygning eller eksempelvis en helt ny skole, daginstitution, studiebolig med mere. Og altid med vores vision om at arbejde for et fleksibelt samfund og at bane vejen for den kommende generation, slutter Ole Henriksen.

Mere om produktet PAVILLONER TIL SKOLER OG INSTITUTIONER

PAVILLONER TIL SKOLER OG INSTITUTIONER

Sundt indeklima og plads til alle børn

Adapteo C40 RED

Adapteo C40 RED

Med modulsystem C40 RED sikrer du forbedret brandbeskyttelse

Læs mere

Adapteo C90

Adapteo C90

C90-systemet har en høj international standard

Læs mere

Adapteo sustainability 2019-

Adapteo sustainability 2019-

Adapteo er en førende nordeuropæisk virksomhed ift. tilpasningsdygtige bygninger

Læs mere

Beboelse

Beboelse

Fleksible midlertidige beboelsesmoduler med badeværelse, køkken, opholdsstue mm

Læs mere

Daginstitutioner

Daginstitutioner

Pavillonbygninger til daginstitutionerer sikre, sunde og skaber trygge rammer

Læs mere

Skoler

Skoler

Adapteos skolepavilloner skaber fremragende rammer for indlæring

Læs mere

SUSTAINABILITY 2019

SUSTAINABILITY 2019

A leading company for adaptable buildings

Læs mere

Brochure - Institution

Brochure - Institution

Fleksible pavillonløsninger til daginstitutioner og børnehaver

Læs mere

Brochure - Skoler

Brochure - Skoler

Fleksible pavillonløsninger til skoler og undervisning

Læs mere

SUSTAINABILITY 2020

SUSTAINABILITY 2020

A flexible real estate provider

Læs mere

Adapteo’s cirkulære konstruktionskoncept
Fremtiden er fleksibel
Vores bygninger er så tilpasningsdygtige

Vores bygninger er så tilpasningsdygtige

Tryk på afspil for at se resultatet

Læs mere