Fleksible skolebygninger giver plads til læring og udvikling

Annonce – Dato 21 sep 2021

Kommuner har for alvor fået øjnene op for modulløsninger, når de leder efter midlertidige bygninger eller vil bygge nyt. Særligt modulbygninger med en god kvalitet, funktionalitet og med et godt indeklima med god belysning, god luftkvalitet og god akustik.

Adapteo, modulløsninger giver bedre akustik

Der er mange kommuner landet over, der har behov for midlertidige lokaler. På grund af ændringer i demografien og ændringer i elevantallet, er der et stort ønske om at kunne tilpasse bygningerne. Samtidig er der også fordele i at kunne leje en midlertidig skolebygning når skolen skal renoveres på grund af mange års slid og ælde, eller et dårligt indeklima. Adapteos fleksible skolebygninger kan indrettes med en skræddersyet grundplan i op til tre etager, med klasseværelser og lokaler til alle behov, både enkelte klasselokaler, men også en hel skole. Adapteo har erfaring med at skabe helhedsløsninger, der er til fordel for elevernes læring og udvikling. Det siger Ole Henriksen, der er salgskonsulent i Adapteo, og fortsætter:

Adapteo, bæredygtige og miljøvenlige modulløsninger- Der stilles i dag store krav til et godt arbejdsmiljø for både elever og personale. Udover en god belysning skal der være en god luftkvalitet og akustik. Modulbygningerne fra Adapteo lever op til dette – uden at gå på kompromis med vores langsigtede bæredygtighedsfilosofi. En god belysning sammen med et stort naturligt lysindfald giver et miljø i klasserne, der fremmer indlæring. For at reducere støj og rumklang er alle lofter udstyret med akustikpaneler. For at skabe det bedst mulige indeklima, er der smart belysningskontrol og behovsstyret ventilation, der fås med eller uden kølig indblæsningsluft, fortæller Ole Henriksen.

Adapteos modulløsninger er bæredygtige og miljøvenlige, fordi modulbygningerne efter endt lejeperiode og renovering altid bliver brugt et nyt sted. Modulbygningerne er af træ og kan transformeres, opskaleres, nedskaleres og endda flyttes i løbet af få uger. Dermed kan de opfylde nye behov og ønsker i forhold til indretning, opsætning og nedtagning, samt i forhold til kundens aktuelle situation.

Det brede udvalg af modulbygninger sikrer, at man får den helt rigtige løsning. Samtidig giver den økonomiske fleksibilitet, der er i Adapteos finansieringsordning, også en stor frihed, da den ideelle finansiering adskiller sig fra kunde til kunde. Her er der mulighed for enten at leje, lease eller købe en pavillonbygning. Det gør det nemt at finde den rette løsning til ethvert bygningsbehov.

Mere om produktet PAVILLONER TIL SKOLER OG INSTITUTIONER

PAVILLONER TIL SKOLER OG INSTITUTIONER

Sundt indeklima og plads til alle børn

Adapteo C40 RED

Adapteo C40 RED

Med modulsystem C40 RED sikrer du forbedret brandbeskyttelse

Læs mere

Adapteo C90

Adapteo C90

C90-systemet har en høj international standard

Læs mere

Adapteo sustainability 2019-

Adapteo sustainability 2019-

Adapteo er en førende nordeuropæisk virksomhed ift. tilpasningsdygtige bygninger

Læs mere

Beboelse

Beboelse

Fleksible midlertidige beboelsesmoduler med badeværelse, køkken, opholdsstue mm

Læs mere

Daginstitutioner

Daginstitutioner

Pavillonbygninger til daginstitutionerer sikre, sunde og skaber trygge rammer

Læs mere

Skoler

Skoler

Adapteos skolepavilloner skaber fremragende rammer for indlæring

Læs mere

SUSTAINABILITY 2019

SUSTAINABILITY 2019

A leading company for adaptable buildings

Læs mere

Brochure - Institution

Brochure - Institution

Fleksible pavillonløsninger til daginstitutioner og børnehaver

Læs mere

Brochure - Skoler

Brochure - Skoler

Fleksible pavillonløsninger til skoler og undervisning

Læs mere

SUSTAINABILITY 2020

SUSTAINABILITY 2020

A flexible real estate provider

Læs mere

Adapteo’s cirkulære konstruktionskoncept
Fremtiden er fleksibel
Vores bygninger er så tilpasningsdygtige

Vores bygninger er så tilpasningsdygtige

Tryk på afspil for at se resultatet

Læs mere