Tagrender i zink look

Annonce – Dato 6 maj 2021

Forbuddet mod brugen af zink i byggeriet indføres i fortsat flere kommuner. Det har givet en udfordring ved projekter, hvor der er ønske om zinktagrender. Derfor har Plastmo udviklet Stål Plus Tagrenden som et stærkt alternativ til zinktagrender. Stål Plus får den samme flotte patina, som man kender fra originale zinktagrender. Fordelen er, at Stål Plus også kan anvendes i kommuner med zinkforbud.

 Undgå utilsigtede menneskelige og økonomiske omkostninger ved vinduesudskiftningen

Er det til at se forskel?

Stål Plus tagrender er den perfekte kombination af stålets styrke og den flotte overflade, som vi kender den fra patineret zink. Overfladen på Stål Plus er så sammenlignelig med det originale zink look, at det ikke er til at kende forskel med det blotte øje.

Tagrendens overflade består af en kombination af zink, aluminium og magnesium, som giver tagrenden sit flotte udtryk og ikke mindst en unik beskyttelse. Tagrendens indvendige overflade er tillige coated. Denne coating skaber en barriere, der adskiller regnvandet fra metallets overflade. På den måde er det muligt at bevare det originale zink look - også i kommuner med zinkforbud.

PCB i de indvendige fuger ved vinduesudskiftning

Tagrenden til moderne bygningsdesign

Stål Plus fås i 4 forskellige dimensioner:

  • Den klassiske halvrunde model, der fås i str. 10, 11 og 12 med nedløb i Ø 75 mm eller Ø 90 mm.
  • Derudover fås tagrenden som kvartrund model i str. 14 med nedløb i Ø 90 mm. Denne udformning kaldes Stål Plus Arkitekt. Arkitekttagrenden er fremstillet med lige bagkant, hvilket passer perfekt til nutidens byggestil, der er præget af huse uden udhæng. Tagrenden er derudover ideel til ældre murermestervillaer uden udhæng.

STORE PROJEKTER MED STÅL PLUS
 

STORE PROJEKTER MED STÅL PLUS

Byskovskolen i Ringsted
Da 366 meter indvendige og utætte zinktagrender skulle udskiftes for at undgå råd på Byskovskolen afd. Asgaard i Ringsted, faldt valget på Stål Plus Tagrenden af miljømæssige årsager.

Hjørring Ungdomsskolecenter

Hjørring Ungdomsskolecenter
Tiltrængt udskiftning af tagrender giver facaden på Hjørring Ungdomsskolecenter et flot løft. Projektet var på ca. 900 meter Stål Plus Tagrende med tilhørende hærværksikret nedløbsrør.

Gedigent håndværk

En ekstra fordel ved montering af Stål Plus tagrender er tagrendens styrke. Tagrendens solide kerne sikrer, at den udførende kan stille en stige op ad tagrenden, uden at den deformeres eller ødelægges.

Lim eller klik

Alle Plastmo Tagrendesystemer kan monteres med lim. Det er en hurtig og nem monteringsløsning, som har bevist sin styrke i mere end et halvt århundrede – og limen holder stadig. Udover lim kan Stål Plus i str. 11 / Ø 75 mm monteres med gummisamling.

Bestil vareprøve

Få leveret en gratis Stål Plus tagrendeprøve og oplev selv kvaliteten - klik her.

Yderligere information: www.plastmo.dk, tlf. 5766 6666.

Mere om produktet Tagrender

Tagrender

Plastmo Tagrender er kendetegnet ved Skandinavisk design og kvalitet

Plast Tagrender

Plast Tagrender

Den holdbare tagrende til bæredygtigt byggeri

Læs mere

Zink Tagrender

Zink Tagrender

Den originale og holdbare tagrende

Læs mere

Stål Plus Tagrender

Stål Plus Tagrender

Det stærke alternativ til zink

Læs mere

Kobber Tagrender

Kobber Tagrender

Den eksklusive og unikke tagrende

Læs mere

Tagrender

Tagrender

Vejledning til dit valg af tagrender i alle materialer

Læs mere

Hent BIM objekter og beskrivelsestekster

Hent BIM objekter og beskrivelsestekster

Find beskrivelser og BIM objekter af Plastmos forskellige tagrendeløsninger

Læs mere

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår