TwinLite Termotag – med profiler i aluminium

Annonce – Dato 12 okt 2021

Plastmo, termotag

Da 21 carporte skulle opføres på Kærgade 129 i Randers, blev TwinLite Termotag fra Plastmo foretrukket. Det skete af følgende årsager:

Komplet tagløsning – Det er nemt

TwinLite Termotag er en rigtig god løsning af flere årsager, men den vigtigste fordel er, at Termotaget samles ved hjælp af samleprofiler i aluminium eller gummi. Ligesom dæklisterne i aluminium skrues fast i de fra leverandøren forborede huller og dermed er nemme at montere, justere og udskifte. Og så er det naturligvis en fordel, at man kan få tagrenderne sammen med tagpladerne. I dette tilfælde 126 m Stål Plus i str. 10.

80 % af pladerne skåret på mål

Da pladerne skulle skæres i bredden for at passe til stålkonstruktionen, valgte man at få Plastmo til at skære pladerne på mål. Det gjorde de med en kort leveringstid og med et yderst rimeligt skæretillæg, det var en vigtig tidsbesparende faktor.

Plastmo, tagløsning

Nemt at beregne

En anden vigtig faktor er, at Plastmo har en online Tagberegner, der er så nem at gå til, at man hurtigt får en komplet stykliste og dermed et overblik over projektet. Det giver tryghed og hurtig beslutningsproces for alle parter. At omtalte projekt så krævede specielle skruer til fastgørelse i stålkonstruktionen er en detalje, som Plastmo guidede igennem, så man sammen fandt frem til specielle skruer fra en ikke-Plastmo leverandør.

Godt og tæt samarbejde i hele projektet

Sidst men ikke mindst, så har treparts samarbejdet mellem byggemarked, montør og leverandør (Plastmo) fungeret rigtig godt i hele processen, med god sparring under hele projektet, så byggelederen og hans folk har følt sig i trygge hænder hele vejen.

Plastmo, termotag til carport

FAKTA

Med TwinLite Termotag får du:

  • En løsning, der skræddersyes til det enkelte projekt
  • En gennemtænkt og komplet løsning med nem og hurtig montering
  • Lækkert samleprofil system i aluminium, der passer på 45 mm spær
  • Kan anvendes til projekter med buet tagkonstruktion
  • Stort tilbehørsprogram
  • 10 års garanti

Genanvendelig polycarbonat

TwinLite Tagplader er fremstillet i genanvendelig polycarbonat med meget høj slagstyrke og ekstra UV-filter, der garanterer lang levetid. TwinLite Tagplader fås i 10, 16 og 32 mm og er bygget op af flere lag, der giver en isolerende effekt.

Få yderligere information om tagløsninger her, tlf. 5766 6666.

Mere om produktet Termotag

Termotag

TwinLite Termotag fra Plastmo er en kvalitetsplade, der fås i 3 tykkelser

Trapeztag

Trapeztag

Klassisk overdækning til projekter uden krav til isoleringsevne

Læs mere

SunGlaze

SunGlaze

Eksklusiv overdækning med anodiserede alu profiler

Læs mere

Termotag

Termotag

Hold varmen inde og nedbøren ude med et TwinLite Termotag

Læs mere

Tagløsning

Tagløsning

Vejledning til dit valg af termo-, trapez- og sunglaze tag

Læs mere

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår