Stærke løsninger i træ hos Bergsten Timber på Byggeri´20

Annonce – Dato 4 mar 2020

Bergsten Timber ser frem til at præsentere en messestand med mange af de stærke løsninger, som har gjort os til totalleverandør i træ. Vi servicerer og rådgiver arkitekter, ingeniører, bygherre og trælaster omkring produkter, ydelser og løsninger skræddersyet til netop dem og deres kunder, for til slut at blive leveret til deres lokale trælast.

Kom og mød vores medarbejdere, der er klar til at fortælle om det uovertrufne byggemateriale ”TRÆ” med mange fordele og stoflighed til bla. facader. Vi viser jer en del af vores brede sortiment af træprofiler til det danske bæredygtigt byggeri – nu og i fremtiden.

Du kan blandt andet se og høre mere om:

Bergsten Timber byggerimessen 20 Protræ – specielforarbejdede profiler

- præcist efter mål, mængde og overfladebehandling ønsket af kunden – og i mange træsorter: Fyr, gran, western red cedar, sibirisk lærk, eg og thermowood i fyr og ask. Se og læs mere om Protræ på:  http://www.protrae.dk/

Norrlands Trä – gulve og væg/loftpaneler

- kvalitetstræ fra de mellem- og nordsvenske skove kombineret med Norrlands unikke overfladebehandling gør, at man sikrer sig topklasse produkter, som også er indeklimamærkede.
Se og læs mere om Norrlands Trä på: https://norrlandstra.com/

Bergsten Thermo-Træ – varmebehandlet fyr og ask

- til både udendørs og indendørs brug. Har særlige egenskaber, der gør det utroligt anvendeligt, når man ønsker et formstabilt og ekstra holdbart materiale fx til terrasse, udendørs beklædning eller hegn. Bemærk, at Thermo-Træ er et helt rent materiale, der er fuldstændigt 100% frit for kemikalier, giftstoffer og tungmetaller.

Danish Anti-fire og Burnblock – brandimprægneret træ

- der opfylder brandkravene til træ, som nu er det naturlige valg i bæredygtigt byggeri, bl.a. til facader og indvendig beklædning. Hos Bergsten Timber er vi stolte over at tilbyde brandimprægnerede produkter med det eneste 100% giftfri, miljøvenlige middel på markedet. 
Se og læs mere om Anti-fire og Burnblock på: https://www.antifire.dk/

Se også de specialforarbejde Burntwood profiler, som med en gammel japansk teknik får en smuk, brændt overflade, der beskytter mod mikroorganismer. Se og læs mere om Burntwood på: https://www.burntwood.dk/

Yderligere information: www.bergstentimber.dk, tlf. 5663 0017

Bergsten Timber er med på Byggeri ’20 i Fredericia, 10.-13. marts.
Vi glæder os til at se dig på stand A-0320