Skab et grønt indeklima med Barrisol Cloud Clim®

Annonce – Dato 10 mar 2022

homogen ventilationsløsning i verdensklasse

De bedste teknikker indenfor stræklofter kombineret med aircondition af høj kvalitet. Barrisol Cloud Clim® er en æstetisk, lydløs og homogen ventilationsløsning i verdensklasse.

Man er i dag mere opmærksom på indeklima og grønt byggeri end hidtil før. Tendensen underbygges også af de skærperede bestemmelser omkring produkter, der anvendes i byggerier og den udbredte brug af certificeringsordninger og mærker indenfor byggebranchen. Derfor er det også vigtigt, at vi tænker på luftkvalitet, varme, akustik og belysningsmæssig kvalitet i rummene, vi befinder os i. Alt dette forbedres på én gang med Barrisol Cloud Clim®.

Skab et grønt indeklima med Barrisol Cloud Clim® Æstetisk og komfortabel ventilationsløsning på en helt ny måde

Modulerbare, effektive og skræddersyede

I modsætning til de konventionelle ventilationsdiffusere, vi kender, der altid ventilerer luft i samme styrke og vinkel, tilpasser Barrisol Cloud Clim® automatisk flow og temperatur til den behandlede luft. Kombinationen af konvektion og stråling gør det muligt at opnå høj varme-/kølekapacitet og sikrer en perfekt ensartet temperatur i rummet uden at skabe træk. Den termiske stråling fra dugen minimerer samtidig energiforbruget. Ventilationsdugene sætter sit eget designpræg på rummet. De er modulerbare og fleksible og det er muligt at skræddersy designet i både former og print, så det passer til lige netop de omgivelser og identitet, der ønskes. Samtidig kan lys integreres i dugene på forskellige måder, så de kan fungere som loftsbelysning enten på kontorer eller større restaurationsområder.

Barrisol Cloud Clim®

Med omtanke for miljøet

Når det drejer sig om indvendig indretning, udleder visse materialer VOC i luften. Barrisol Cloud Clim® er klassificeret A+ i VOC certificeringer, som er det højsete niveau indenfor internationale standarder. Dermed respekterer Cloud Clim® miljøet og bliver lavet af 70% genbrugsmaterialer. Både dugene og aluminumsstrukturen er 100% genanvendelige. Takket være designet og dens effektive præsentation indenfor varme- og nedkøling har Barrisol Cloud Clim® vundet en pris i kategorien ’Best of the Best’ ved The Red Dot Design Awards 21/22. En præstigefuld international design konkurrence for et revolutionært design.

Kontakt os for at få mere inspiration til hvordan Barrisol Cloud Clim® kan indgå i dit næste projekt og skabe det perfekte indeklima på en grøn og æstetisk måde.

Mere om produktet Topakustik®

Topakustik®

Design møder akustikloft og vægge

Topperfo®

Topperfo®

Diskret akustik

Læs mere

Topakustik®

Topakustik®

Design møder akustikloft og vægge

Læs mere

Referenceprojekter fra Lumiére Group A/S

Udvidelse af T2, Københavns lufthavn

Udvidelse af T2, Københavns lufthavn

Tilbygning | Tårnby | 190 Mio.kr

Tilbygning af lufthavnsterminal i Tårnby . Selve byggeriet er påbegyndt febru...

Kopenhagen Fur

Kopenhagen Fur

Glostrup

Kopenhagen Fur er et aktionshus for pels.  Virksomheden er en af...

United Cycling

United Cycling

Lynge

ARGON cykler hos United Cycling i Lynge fik et nyt showroom i 2018. B...

Nordea Ørestad - Nyt hovedsæde

Nordea Ørestad - Nyt hovedsæde

Nybygning | København S | 900 Mio.Kr

Nybygning af kontorbygning i København på 7 etager . Selve byggeriet er påbeg...