Selv svære gulvprojekter med specialmål bliver billigere for arkitekter og bygherrer

Annonce – Dato 26 mar 2020

”Arkitekter, bygherrer og entreprenører er glade for vores service, som gør det muligt at levere gulvbrædderne i de dimensioner, længder og mængder, der sikrer det absolut mindste materialespild”, fortæller Bjarke Jansen fra Södras interiørteam.

Hvordan hjælper man bedst arkitekter, bygherrer og entreprenører med at beregne gulvprojekter, også når der stilles særlige krav, fordi en bygning er fredet eller bevaringsværdig? Og hvordan sikrer man samtidigt et så lille materialespild og så god en økonomi som overhovedet muligt? De spørgsmål stillede Södra sig selv og kan nu som en af de ganske få leverandører i Danmark tilbyde gratis hjælp med sådanne beregninger.

Hvordan hjælper man bedst arkitekter, bygherrer

Vores service sikrer minimalt materialespild

Ud fra arkitektens eller bygherrens tegninger udfærdiger Södras interiørteam detaljerede styklister med længder, der er så tæt på de faktiske mål, at man kun skal afkorte ganske lidt. På denne måde sikrer vi et minimum af materialespild. Skal der bruges gulvbrædder med specielle dimensioner, kan Södra også levere disse, uanset hvor stor eller lille en ordre, der er tale om.

Økonomisk bedste resultat

”I princippet skal arkitekten eller bygherren blot informere os om, hvilken træsort de ønsker, samt oplyse de ønskede dimensioner, så udfærdiger vi styklisterne. Denne service, som Södra stiller til rådighed, er med til at forhindre mange unødige fejltagelser og ærgrelser og sikrer samtidig det økonomisk bedste slutresultat”, oplyser Bjarke Jansen fra Södras interiør-team.

Stor efterspørgsel allerede

Vores nye gulvservice har på kort tid vist sig at være den helt rigtige tankegang. Det kan vi især mærke på det stigende antal henvendelser fra arkitekter og bygherrer, som står med komplicerede og tidskrævende beregninger på gulvprojekter og gerne vil være sikre på, at opgaven bliver løst mest hensigtsmæssigt. Uanset om det drejer sig om en gulvrenovering i en ældre bygning eller lægning af helt nyt gulv i et større lejlighedskompleks eller erhvervsbyggeri, kan Södras interiørteam følge opgaven til dørs på en betryggende måde.

Vi fungerer som problemløser

”Vi har en igangværende sag, hvor vi skal levere fyrregulv til renovering af gulvene i en bevaringsværdig og fredet bygning. Arkitekten har oplyst, at der skal være en bord hele vejen rundt i kanten samt små felter med korte længder. En opgave af den art ville normalt ikke kunne løses uden et kæmpe spild. Her sammensætter Södra så ordren på en sådan måde, at vi leverer gulvbrædderne i mængder og mål, der giver mindst muligt spild og dermed bedst økonomi for kunden”, forklarer Bjarke Jansen og tilføjer, at Södra i sådanne sager fungerer lige så meget som problemløser som leverandør af gulv.

Grunden til at Södra er i stand til at tilbyde

Hemmeligheden ligger i vores lagerstyring

Grunden til at Södra er i stand til at tilbyde denne service, er at vi kender vores øjeblikkelige lagerstatus ned til mindste detalje. ”Man kan til enhver tid ringe til os og få oplyst, hvilke træsorter og dimensioner og længder, vi har på lager. Dette overblik over vores lager gør, at vi langt lettere kan sammensætte ordrerne på den optimale måde i forhold til de tilgængelige gulve. Det har uvurderlig betydning for dem, der skal planlægge og styre projekter”, forklarer Bjarke Jansen. Södra kan levere gulvbrædder i fyr, ask, eg, douglas, gran og pitch pine i alle ønskelige dimensioner, og vi leverer andre træsorter på forespørgsel.

Södras gulvsortiment

Du kan se hele Södras udvalg i plankegulve, parketgulve eller laminatgulve her.

Du kan kontakte Bjarke Jansen på 4848 8200, hvis du vil vide mere om, hvordan Södra hjælper dig videre med dit gulvprojekt.

Referenceprojekter fra Södra Wood A/S

Geiserne i Horsens, opførelse af boliger

Geiserne i Horsens, opførelse af boliger

Nybygning | Horsens | 90 Mio.kr

Nybygning af boligbyggeri m.m. i Horsens med 40 lejligheder på 11 etager . Se...

Hotel Fårup, Fårup Sommerland, Blokhus

Hotel Fårup, Fårup Sommerland, Blokhus

Nybygning | Jammerbugt | 45 Mio.kr

I THY, et af Danmarks mest vejrbelastede steder, ligger Fårup Sommerland. Her...

CPH Village

CPH Village

Nybygning | København | 50 mio.kr

Södra har leveret facadebeklædning til Københavns største træboligbyggeri ...

Solsikkevænget 17-19

Solsikkevænget 17-19

Aarhus N

Fer og not med et twist - og minimalt spild Beklædningen er leveret i fald...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår