Schüco IoF – digital identitet til dine Schüco produkter

Annonce – Dato 16 maj 2024

Schüco IoF ID markerer begyndelsen af en ny bygningsteknologi og er første skridt mod at skabe facaders internet, hvor bygningsskallen bliver en intelligent netværksgrænseflade mellem den fysiske og digitale verden.

Schüco IoF – digital identitet til dine Schüco produkter

Skab fremtidens digitale facade med Schüco IoF ID

Hvert Schüco-system i en bygning kan blive udstyret med sin egen digitale identitet gennem et mærkat Schüco IoF ID, der sidder fast på enheden og er udstyret med en digital tvilling, hvor alle enhedens komponenter er registreret. Dette UV- og vejrbestandige PVC-U-mærkat indeholder en integreret NFC-chip og en QR-kode, der indeholder al information og dokumentation om enheden, som vil være tilgængelig i hele dets levetid. Den tilhørende IoF-app opretter en digital tvilling af enheden, hvilket giver brugerne mulighed for at få adgang til alle oplysninger om enheden direkte fra deres smartphone.

Det er ikke bare det afgørende første skridt til at digitalisere bygningen og skabe en digital klimaskærm; det forenkler også det daglige arbejde for alle involverede, både under og efter projektets opførelse.

Schüco IoF – digital identitet til dine Schüco produkter

Med IoF ID udebliver spørgsmål som hvilket håndtag der blev installeret, hvilket vedligeholdelsesarbejde der er blevet udført, og hvordan gamle komponenter kan genbruges. Alle disse oplysninger er tilgængelige fra den digitale tvilling og kan spores når som helst og hvor som helst. For bygningsoperatører betyder dette hurtig og effektiv information på stedet ved hjælp af appen eller på kontoret med den browserbaserede IoF Manager-applikation.

IoF Manager giver en overskuelig og enkel styring af bygninger og Schüco-enheder installeret i dem. Fra projektstyring og enhedstildeling til dokumenthåndtering og serviceanmodninger - alt dette gøres i IoF Manager og gemmes i skyen i en fuldstændig papirløs proces. Resultatet er en digital servicehistorik, der giver et gennemsigtigt overblik over vedligeholdelses- og servicehistorikken på alle facadeenheder.

Schüco IoF ID og tilhørende løsninger tilbyder en række fordele, herunder hurtig lokalisering, enkel og direkte dokumentation for hvert element, samt tidsbesparende gennemgang.

Den perfekte trio af IoF hardware, software og app gør implementeringen let og problemfri.

Dette er ikke bare et skridt, men et kvantespring ind i en fremtid, hvor bygninger bliver mere intelligente, mere bæredygtige og mere tilpasset vores behov end nogensinde før.

Få yderligere information om Schüco og vores produkter her eller på tlf. 36 34 22 00.

Referenceprojekter fra Schüco Denmark ApS

Dokk 1

Dokk 1

Nybygning | Aarhus | 1,8 Mia.Kr

Nybygning af bibliotek i Aarhus på 3 etager hvor den ene etage er under jorde...

KU.BE

KU.BE

Nybygning | Frederiksberg | 150,7 Mio.kr

Nybygning af kulturhus i Frederiksberg på 4 etager . Selve byggeriet er påbeg...

Psykiatrisygehuset, GAPS

Psykiatrisygehuset, GAPS

Nybygning | Slagelse | 1,1 Mia.kr.

Nybygning af hospital i Slagelse på 5 etager . Selve byggeriet er påbegyndt m...

THE KRANE

THE KRANE

Nordhavn

THE KRANE er en prestigefyldt ombygning af en industrikran til eksklusiv luks...