Rejsen fortsætter for projektteamet med endnu et miljøvenligt projekt i brandimprægneret Thermo Fyr

Annonce – Dato 31 Aug 2021

Bergsten Timbers projektteam er stolte over at kunne tilføje ”Promenaden” til referencelisten over byggeprojekter, hvor der er anvendt brandimprægnerede Thermo fyr profiler. Thermo fyr profilerne kommer fra Danish Anti-fire og Protræ, og er imprægneret med et miljøvenligt brandimprægneringsmiddel, der er blandt de bedst dokumenterede i Europa.  

Bergsten Timber, brandimprægneret thermofyrBergsten Timber, thermo fyr

Den udførende entreprenør siger at ”passion og godt håndværk er kendetegnende” for Hustømrerne.

Det over 100 år gamle landsdækkende tømrer-og snedkerfirma Hustømrerne med afdelingschef for Aabenraa og Kolding afdelingerne Brian Dall i front ser tilbage på samarbejdet i forbindelse med det igangværende byggeri ”Promenaden”.

"En del af facaderne er beklædt med Thermo Fyr og brandimprægneret med Burnblock®, der er Cradle to Cradle Certificerede til Guld niveau” Brian Dall udtrykker tilfredshed med hvorledes Bergsten Timbers projektteam har løst opgaven under de vanskelige markedsvilkår, der i øjeblikket præger markedet. ”Det er helt sikkert, at vi i kommende projekter også vil udfordre Bergsten Timbers projektteam", afslutter Brian Dall med et smil.

Afslutningsvist udtrykker Bergsten Timbers arkitekt-og projektkonsulent Jan Warming "Det kan ikke nævnes og skrives ofte nok, at vi med Burnblock® brandhæmmer trygt kan vejlede, dokumentere og levere på ordentligvis". Bergsten Timber samarbejder med Danish Anti-fire, der anvender brandimprægneringsmidlet Burnblock®, som pt. er det eneste Cradle to Cradle Certificerede produkt, der har opnået Guld niveau på det europæiske marked.  

Bergsten Timber, thermo fyrBergsten Timber, brændimprægneret træ

Forhandling

Bergsten Timber A/S er forhandler af træ og træprodukter til tømmerhandlere og den træforbrugende industri i Danmark såvel som i resten af Europa.

Igennem vores nøje udvalgte samarbejdspartnere tilbyder vi et bredt sortiment samt individuelle løsninger til vores kunder.

Brandimprægneret Thermo fyr forhandles gennem Bergsten Timbers forhandlernetværk, tlf. 5663 0017.

Nærmere oplysninger og indhentning af tilbud er også mulig her.

Mere om produktet Burnblock brandimprægnerede træ

Burnblock brandimprægnerede træ

Brandimprægneringsmiddel

Burnblock

Burnblock

Burnblock er det bæredygtige valg inden for brandbeskyttelse

Læs mere

DANISH ANTI-FIRE

DANISH ANTI-FIRE

Danish Anti-fire tilbyder brandimprægnering af de fleste typer træ

Læs mere