Puristisk design i badeværelset

Annonce – Dato 31 mar 2022

Siden grundlæggelsen i 1929 i Tyskland har HEWI udviklet sig til en systemleverandør af omfattende løsninger inden for beslag, sanitetstilbehør og tilgængelighedsprodukter. Samfundet er underlagt en konstant forandring - derfor ændrer kravene til produktdesign og arkitektur sig også. HEWI opfylder disse krav. Fokus er altid på mennesket og dets individuelle behov.

HEWI, puristisk design i badeværelset

Med System 162 har HEWI skabt et sanitetssortiment med et puristisk design og lige linjer. Serien er løbende tilgængelig med alle produkter i den matte hvide overflade, hvilket gør den til et elegant blikfang i badeværelset.

System 162-porteføljen omfatter:

  • Sæbedispenser
  • WC-toiletrulleholder
  • WC-toiletbørstesæt
  • Håndgreb til brusebad og badekar
  • Håndklædestænger
  • Brusestang med brusehovedholder

Tilbehøret i System 162 er perfekt koordineret - til håndvask, toilet og bruser. Produktdetaljerne er gennemtænkte og gør det nemt at bruge dem. De funktionelle løsninger har et karakteristisk gerings-snit. Takket være brugen af robuste materialer er System 162 velegnet til både det offentlige sanitetsrum og i badeværelset i hjemmet. Alt efter behov fås produkterne i mat, satineret rustfrit stål, krom og matte overflader i hvid, lysegrå, mørkegrå og sort. Produkternes indsatser - f.eks. til sæbedispenserne - fås i glas eller polyamid.

HEWI, systemløsninger giver et harmonisk helhedsudtryk i badeværelset

Systemkompetence - HEWI Seat Family

Med sin systemkompetence understreger HEWI, hvor godt en lang række produkter kan kombineres. De skaber sammen et harmonisk helhedsindtryk i badeværelset eller sanitetsrummet - også på tværs af serier og systemer.

Derfor kan System 162 i mat hvid også kombineres med modellerne fra HEWI sædefamilie. Ud over faste brusesæder, klapsæder og aftagelige hængesæder omfatter sædefamilien også brusebænke og fleksible skamler og stole.

Alle HEWI-sæder giver et højt niveau af komfort og sikkerhed på badeværelset. Produkterne imponerer med deres moderne formsprog og høje funktionalitet.

Vil du vide mere om løsninger til badeværelser fra HEWI? Klik her!

HEWI, badeværelsesystemer

Contact Information:

HEWI Nordic ApS
Hyldebærvej 10
DK-2400 Copenhagen NV

Tel: +45 50845401
Email: ttegnander@hewi.dk