Nye vaskeborde til badeværelset i børnehaven

Annonce – Dato 25 nov 2021

Produkter til børn skal opfylde en række krav: De skal være sikre at bruge, robuste brugen skal bogstaveligt talt en leg. Desuden skal de være lette at rengøre og hygiejniske.

HEWI, nye vaskeborde til badeværelset i børnehaven

Det er meget sjovere at vaske hænder og børste tænder, når badeværelsesindretningen i børnehaver er tilpasset de små brugeres behov. HEWI tilbyder et omfattende sortiment af sanitetsprodukter, som med deres muntre farver nærmest indbyder børn til at vaske og plaske rundt.

NYE DESIGNMULIGHEDER I BØRNEHAVERNES BADEVÆRELSER

Ud over enkelt- og dobbeltvaske er to nye modeller med tre og fire pladser blevet føjet til den børnevenlige serie af sanitetssystemer med rækkevaske. Den indbyggede højde- og dybderegulering tilpasser sig perfekt til børnenes anatomi. Børn af forskellige størrelser kan uden problemer vaske deres hænder eller børste tænder.

De afrundede kanter understøtter armaturernes nemme tilgængelighed. Højdepunktet: en integreret spredeskive inviterer til en legende udforskning af elementet vand.

Vaskebordene er ideelle til brug i børnehaver og grundskoler, da snavs - selv fra fingermaling eller akrylmaling - kan fjernes uden at efterlade rester.

HEWI, nye designmuligheder i børnehavens badeværelser

HEWI SPEJLE: SIKKER LØSNING PÅ DEN BØRNEVENLIGE VASKEPLADS

Spejlene, der fås i to størrelser, kan kombineres ideelt med vaskeborde. Spejlene har en farvet kant i top og bund. Det kontraststærke design giver en bedre opfattelse og sætter farverige accenter på børnehavens badeværelse.

Spejlene af ESG-sikkerhedsglas har en splintbeskyttelsesfolie og er sikret mod at falde af. Hvis et spejl går i stykker, holder splinterne fast i folien og der spredes ingen glasskår ukontrolleret i rummet. Sikkerhedslåsen forhindrer, at børn ved et uheld kan hægte spejlet af.

Vil du vide mere om løsninger til børnehaver og skoler? Klik her!

HEWI, baderumsmøbler til børnehaven

Contact Information

HEWI Nordic ApS
Hyldebærvej 10
DK-2400 Copenhagen NV

Tel: +45 50845401
Email: ttegnander@hewi.dk