HEWI præsenterer siddemøbler fremstillet af genbrugsmaterialer

Annonce – Dato 15 jun 2023

Design, æstetik og plast fra en anden kontekst: Re-sædefamilien, som HEWI har udviklet, er fremstillet af postindustrielt genbrugsmateriale (PIR) og er et udtryk for det bedste øko-design.

HEWI præsenterer siddemøbler fremstillet af genbrugsmaterialer

Genbrugsmøbler er på mode - og hos HEWI er udviklingen taget et skridt videre: Eksperten i tilgængelige sanitære løsninger producerer sin nye Re-sædefamilie af postindustrielt genbrugsmateriale (PIR), som delvis kommer fra virksomheden selv og fra en regionalt baseret leverandør. Det postindustrielle genbrugsmaterialer er underlagt de højeste kvalitetsstandarder, hvilket sikrer den høje kvalitet, som kunderne kender og er vant til fra HEWI. Ved hjælp af eksemplet med den nye sædefamilie viser virksomheden, at innovativ brug af materialer fører til et fremragende resultat og er bæredygtigt. Re-sædefamilien består af tre skamler og to badeværelsesstole i de naturlige farver skovgrøn og mørk granitgrå og overbeviser også fysisk og visuelt på grund af sit livlige og usædvanlige "look & feel".

Klik her for at få mere at vide

Genbrugsmøbler har længe været et nicheprodukt, men bæredygtighedsaspektet sætter i øjeblikket mere fokus på det. I dag er økonomisk fornuft, social kompatibilitet og økologisk nødvendighed afgørende faktorer for fremragende produktdesign. Hos HEWI har presserende miljøspørgsmål altid været dybt forankret i virksomheden og har ført til et resultat af høj kvalitet med hensyn til bæredygtigt design og produktion med den nye Re-sædefamilie i skovgrøn og mørk granitgrå farvefinish.

Re-sædefamilien kan integreres harmonisk i interiør med eksisterende HEWI-produkter

For HEWI ligger den særlige charme i, at de genanvendte skamler, som er lavet af en materialeblanding af genanvendt polypropylen og genanvendt polyamid, ikke kun reducerer plastaffald, men at hvert sæde og armlæn er unikt. De let melerede overflader med deres unikke mønstre og gennemskinnelige farveprikker har en livlig og individuel effekt.

Re-sædefamilien kan integreres harmonisk i interiør med eksisterende HEWI-produkter - det er også vigtigt i forhold til ressourcebesparende produktudvikling og er forankret i virksomhedens design- og systemekspertise på tværs af serier. Den innovative, miljøvenlige tilgang til udvikling betyder ikke en pause, men en logisk og fremtidsorienteret udvidelse af produktsortimentet.

Klik her for at få mere at vide

møbler fra hewi

Re's design er baseret på den gennemtestede HEWI 950-skammel. Det filigranagtige stel i rundrørsdesign kombinerer solid stabilitet med visuel og fysisk lethed. To badeværelsesstole med ryglæn, en model med armlæn og to taburetter udgør Re-serien, som er kendetegnet ved integrerede løsninger i betydningen universelt design: Håndklædestangen giver også mulighed for at støtte sig og holde fast. Den lille skammel kan bruges særligt fleksibelt i smalle badeværelser. Skridsikre fodpropper giver pålideligt greb selv i et vådt brusebad. Sikkerheden sikres også af taburetternes ergonomisk formede, genanvendte sædeoverflader, som tilpasser sig kroppens form og sikrer en stabil siddestilling.

Om HEWI Nordic 

HEWI Nordic har i mere end 90 år udviklet produkter, som altid har mennesker og deres behov i fokus. Det er ikke uden grund at producentens motto er "Design Comfort Care". Virksomheden tilpasser sig løbende til krav, der hele tiden er under forandring og genspejles i arkitektur i produktdesign. Derfor udvikler HEWI Nordic løsninger for områderne sanitær og beslag altid på tidens puls og udelukkende materialer af højeste kvalitet. I sine produkter – "Made in Germany" – kombinerer HEWI udmærket design og innovative funktioner.