Emotion og farve i arkitekturen

Annonce – Dato 13 okt 2022

Universal Design har alle menneskers behov i fokus. I mere end 35 år har HEWI efterlevet dette ideal og omsætter det som en fremtidssikret, helhedsorienteret designfilosofi.

HEWI - Sanitærserie

Serie 801er den første barrierefri sanitærserie på det tyske marked og står for kvalitet. Med dette produkt er HEWI blevet førende på markedet i segmentet barrierefri sanitærudstyr. I kombination med tilbehøret i serie 477 opfylder den selv de højeste krav til udstyret på sygehuse, plejehjem og børneinstitutioner. Både brugerne og det (medicinske) fagpersonale har været i fokus under udviklingen. Få mere at vide

Med serie 477/801 har HEWI skabt et designikon. Virksomheden har hele tiden videreudviklet serien, der først blev markedsført i 1980erme. Produkterne understøtter bevægelsesforløb og kompenserer for menneskers begrænsninger. Serie 477/801 omfatter bl.a. holdegreb, vipbare støttegreb, bruserholdestænger, klapsæder samt tilbehør.

Med tre nye farvekoncepter har HEWI fornyet seriens udseende, så det taler til alle sanser. Farve giver atmosfære, berører mennesker på sansernes plan og gør rummene autentiske og individuelle. Det nye trefarvede farvekoncept består af farvetonerne koral, aquablå og renhvid – specielt for behovene på sygehuse, plejehjem etc.

Til vuggestuer og børnehaver har vi udviklet farverne æblegrøn, majgrøn, koral, aquablå og stålblå. Farverne skal påvirke børnenes og patienternes velvære positivt. I henhold til konceptet Healing Architecture skal produkterne fremme helingen og skabe et afslappet, stressfrit miljø. Farven har i den forbindelse også en signalvirkning – , fremhæves et element i produktet, så kan dens funktion lettere genkendes, hvilket fremmer den intuitive brug. Dette hjælper mennesker med nedsat syn.

HEWI - Barrierefri sanitærløsning

Nu ønsker yderligere informationer om HEWI og serie 477/801? Her finder du mere.

Om HEWI Nordic

HEWI Nordic har i mere end 90 år udviklet produkter, som altid har mennesker og deres behov i fokus. Det er ikke uden grund at producentens motto er "Design Comfort Care". Virksomheden tilpasser sig løbende til krav, der hele tiden er under forandring og genspejles i arkitektur i produktdesign. Derfor udvikler HEWI Nordic løsninger for områderne sanitær og beslag altid på tidens puls og udelukkende materialer af højeste kvalitet. I produkterne – "Made in Germany" – forener HEWI udmærket design og innovative funktioner.

Nu ønsker yderligere informationer om HEWI? Her finder du mere.

Contact

HEWI Nordic ApS
Industriholmen 21
DK-24650 Hvidovre
Phone: +45 50845401
Email: ttegnander@hewi.dk
Website

Mere om produktet HJÆLPEMIDLER TIL professionelle plejesektor - SERIE 477/ 801

HJÆLPEMIDLER TIL professionelle plejesektor - SERIE 477/ 801

Serien 477/801 er kendetegnet ved sin behagelige fornemmelse

Tilbehør

Tilbehør

Opdag tilbehør fra serie 477/801

Læs mere

Barrierefri

Barrierefri

Oplev de barrierefrie produkter fra serie 477/801

Læs mere

CARE

CARE

Download brochuren her

Læs mere

Public

Public

Download brochuren her

Læs mere

Hotel

Hotel

Download brochuren her

Læs mere

Education

Education

Download brochuren her

Læs mere

Home

Home

Download brochuren her

Læs mere

CARSanitet produktkatalog 2021/22
Brochurer & kataloger

Brochurer & kataloger

Download brochurer og kataloger her

Læs mere

CAD

CAD

Find CAD tegningerne for HEWI's produkter

Læs mere

BIM