Plads til at lære: gode midlertidige lokaler sikrer skolearbejdet med godt indeklima

Annonce – Dato 26 mar 2020

Midlertidigt byggeri er stadig oftere løsningen, når skoler og institutioner har pladsproblemer. Navnlig pavillonbygninger med en kvalitet på højde med permanent byggeri er praktisk indrettet og har et sundt og godt indeklima.

byggeri er praktisk indrettet

-Der er mange grunde til, at kommuner i Danmark ender med at have behov for midlertidige skole lokaler. Ønsket om fleksibilitet vokser på grund af ændringer i demografi og stigning i tilmelding af skoleelever. Andre gange skal en skolebygning renoveres på grund mange års slid og ælde eller et meget dårligt indeklima. Adapteo tilbyder hurtige, fleksible og omkostningseffektive løsninger der dækker alle skolerelaterede plads og lokale behov. For eksempel fra få klasselokaler til en komplet skole. Adapteo har omfattende erfaring med at skabe hele skoleløsninger der er til fordel for elevernes læring og velvære.

siger Mads Blom, Adm. Direktør for Adapteo A/S og fortsætter:

- Vores skræddersyede pavillonbygninger er bæredygtige og miljøvenlige fordi pavillonmodulerne efter endt udlejning og renovering altid gør gavn et nyt sted, hvor de løser et nyt behov, og det er vigtigt at være bevidst om hvordan de midlertidige pavillonløsninger bidrager til de skiftende samfundsbehov.

På kun to måneder, fik Sdr. Otting Skole i Haderslev leveret og monteret 57 stk. pavilloner til at genhuse alle 600 elever og personale efter en større skimmelsvamp skade i de eksisterende bygninger.

-Det var uden tvivl den bedste løsning for både elever og personale, siger Karsten Rudbeck, skoleleder på Sdr. Otting Skole. Han fortsætter:

-Indeklimaet har været godt, og pavillonerne er dejligt lyse med god plads og gode adgangsforhold. Vi er blevet overrasket over at standarden af de midlertidige lokaler er så høj. Med et smil har vi kaldt det verdens længste hyttetur.

skade i de eksisterende bygningerrigtigt belysning af hele rumme

For at sikre det bedste læringsmiljø for både studerende og lærere i alle aldre skal et optimalt læringsmiljø altid indeholde følgende grundlæggende funktioner: god lydisolering og akustik til uforstyrret læring, ideelle rumtemperaturer til komfort, god og rigtigt belysning af hele rummet, passende faciliteter som toilet- og vaskerum, rengøringsvenlige materialer for et sundt indeklima, og selvfølgelig i fuld overensstemmelse med bygningsreglementer.

Det brede udvalg af pavillonmoduler sikrer at man får de helt rigtige skolepavillonbygning der skaber de bedste læringsmæssige rammer. Læs mere.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår