“Peace-of-mind-løsning” til ComDry-affugtere og Climatix-styrede affugtningssystemer

Dato: 15 nov 2018

Munters Connected Climate® er en cloud-baseret løsning, der ved hjælp af en gateway-enhed muliggør GSM-baseret forbindelse af ComDry-affugtere samt Climatix-styrede Munters affugtnings- og klimasystemer. MCC (Munters Connected Climate) sætter brugeren i stand til foretage fjernstyrede indstillinger samt analysere historiske data fra affugtningssystemet.

Med Munters Connected Climate®-tjenesten kan brugere modtage realtidsalarmer pr. e-mail eller sms og reagere øjeblikkeligt. I den webbaserede tjeneste kan brugeren også optimere enhedens drift med en strømtidsplan, og det er muligt at ændre setpunkter og dermed skabe og kontrollere det helt perfekte klima.

Features:

  • Data logging
  • Fjernstyring af anlægget
  • Alarmer til mail/SMS
  • Tidsindstillet drift
  • Hurtig og enkel installation
  • Intern antenne
  • GPS-lokalisering

“Munters Connected Climate® styrker vores førende position indenfor luftbehandling og klimaløsninger. Umiddelbar adgang og real-tids data er en naturlig del af fremtiden for Munters’ kunder. Løsningen er en milepæl i vores historie og en ”peace of mind”-service for vore kunder” siger Daniel Unge, Global Director Product Management.

MCC til Climatix-styrede enheder

MCC til ComDry-affugtere

Om Munters Group

Munters er global markedsleder inden for energieffektive luftbehandlingsløsninger. Ved at benytte innovative teknologier skaber vi det perfekte klima for kunder i en lang række industrier, hvoraf de største er fødevare-, medicinal- og datacenterindustrien.

Munters har defineret fremtiden for luftbehandling siden 1955. I dag udføres produktion og salg i 30 lande af ca. 3.800 medarbejdere. Munters præsenterer en årlig nettoomsætning på omkring SEK 7 milliarder.

Referenceprojekter fra Munters A/S

Kalvebod Brygge

Kalvebod Brygge

Nybygning | København | 1000 mio.kr

Nybygning af kontorbygning i København på 9 etager hvoraf 2 etager er unden j...

Hillerød Forsyning

Hillerød Forsyning

Projektet er Hillerød Forsynings nye faciliteter , Solrødgårds Allé 6, 3400 H...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår