AirC Wireless og AirC Connect – smart trådløs klimakontrol

Annonce – Dato 16 maj 2024

Sikre fuld kontrol over dit indendørsmiljø med Munters connectivity

munters airc wireless og airc connect

For museer, arkiver, lagre, fritids- og rekreative faciliteter, laboratorier eller testmiljøer, for blot at nævne nogle få, er det vigtigt, at den indendørs luftfugtighed og temperatur forbliver på et optimalt og stabilt niveau, uafhængigt af udendørs forhold og årstiden. Når den relative luftfugtighed varierer, kan materialer tage skade, give vækstbetingelser for skimmelsvamp og bakterier samt forværre arbejdsforholdene for personer der arbejder i bygningen.

Med en skræddersyet klimakontrolløsning, der giver mulighed for affugtning og/eller befugtning, kan sådanne problemer undgås, så længe udstyret fungerer optimalt. Men hvad hvis temperatur- og fugtighedsforholdene ændrer sig drastisk? eller hvis klimakontrolløsningen ikke fungerer optimalt og du ikke er der fysisk til at håndtere det?

Munters’ AirC Wireless og AirC Connect er de seneste produkter i vores portefølje af løsninger med  internet baseret kommunikation, der ikke kun vil gøre det muligt for dig at overvåge og styre det indendørs klima kontinuerligt, men også at gøre det fjernbetjent. Da affugtere og befugtere ofte er placeret på svært tilgængelige steder, vil fjernbetjeningen, som Munters løsninger tilbyder, skabe tryghed, da du straks vil vide at det indendørs klima forbliver stabilt.

AirC Wireless er en fjernbetjent overvågnings- og styringsenhed for affugtere og befugtere. Den har flere sensorer, både med ledning og trådløse, hvilket giver en fleksibel og skalerbar konfiguration, afhængig af faciliteten. Ved at tilføje AirC Wireless til din fugtighedskontrolløsning, vil du være i stand til at håndtere din klimastyring fra et centralt sted. Du vil have alle data vist på en fuldfarvemonitor og med et indbygget alarmsystem, med påmindelse om planlagt vedligeholdelseseftersyn. AirC har et brugervenligt interface, er nem at installere og tilbyder plug-and-play idriftsættelse.

“AirC Wireless vil gøre en reel forskel i dit daglige arbejde. I f.eks. arkiver, hvor den rette relative luftfugtighed er af essentiel betydning.  Med AirC Wireless overvåges vigtige driftsparametre og rumkonditioner, så du altid er informeret om driftsstatus, så du ved, hvornår du skal reagere” siger Annamarrie Lennings, Area Sales Manager, Munters Danmark.

munters airc wireless og airc connect

Når du overvejer en helt ny klimakontrolløsning med Munters affugtere, er en anden mulighed AirC Connect, som er en integreret løsning til fjernstyring af din samlede affugtningsløsning. Den tilbyder et enkelt, brugervenligt interface, hvorfra du kan overvåge og styre klimaet. Den understøtter fjernovervågning og fejlfinding ved brug af live og historiske data, tilpassede alarmer og notifikationer og optimeret vedligeholdelsesplanlægning, hvilket vil minimere udstyrets nedetid. AirC Connect tillader ikke kun, at du ser alt, hvad du har brug for, men understøtter dig også i at reagere hurtigt og effektivt på disse data.

Munters AirC Connect og AirC Wireless tilbyder tilslutningsmuligheder og fjernadgang til dit klimakontrolsystem. Med øjeblikkelig adgang til driftsinformation, behøver du ikke spekulere på om dit klimakontrolsystem betjener dit anlæg, udstyr og processer med optimale klimaforhold. Du vil vide det og du vil være i stand til at reagere, hvis det er nødvendigt.

www.munters.com/da/?country=DK

Referenceprojekter fra Munters A/S

Børnehuset i Skovlunde
Kalvebod Brygge

Kalvebod Brygge

Nybygning | København | 1000 mio.kr

Nybygning af kontorbygning i København på 9 etager hvoraf 2 etager er unden j...

Hillerød Forsyning

Hillerød Forsyning

Projektet er Hillerød Forsynings nye faciliteter , Solrødgårds Allé 6, 3400 H...