Panasonic kondenseringsenheder med naturligt kølemiddel

Annonce – Dato 24 sep 2020

Panasonic lancerer nu sin hidtil mest kompakte køleløsning til kommercielt brug. Den nye VF-serie består af CO₂-baserede kondenseringsenheder, der giver den optimale køleløsning til supermarkeder, tankstationer, skoler, køkkener og sygehuse. Med kondenseringsenheder fra Panasonic kan man forvente:

  • Energibesparelser
  • Lavt støjniveau
  • Letvægtsdesign
  • Lav kølemiddeltilførsel
  • Lave installationsomkostninger
  • Lave omkostninger til vedligeholdelse

Panasonic kondenseringsenheder med naturligt kølemiddelPanasonic lancerer nu miljøvenlig CO₂-løsning til kommerciel køling

En pålidelig løsning

Hvis man tager fødevareindustrien som eksempel, kan køleproblemer medføre dyre konsekvenser, da store fødevaremængder skal kasseres. Med Panasonics nye, pålidelige CO₂-løsning får brugeren et system, der ved den rette temperatur kan holde madvarer friske året rundt samtidig med, at man maksimerer energieffektiviteten.

To forskellige fordampningstemperaturer

Panasonics CO₂ VF-serie findes i 3 versioner med to forskellige fordampningstemperaturer: En med fordampning fra 5 ˚C og ned til -45 ˚C og en med fordampning fra 5 ˚C og ned til -20 ˚C. Fordampningen kan let justeres i forskellige trin for at spare mest mulig energi.

Optimale temperaturer og lavt lydniveau

Ved hjælp af CO₂-baserede kondenseringsenheder sikrer VF-serien optimale temperaturer til at holde maden frisk i lang tid. Det passer perfekt til store, kolde rum som på skoler og hospitaler. VF-serien har også et lavt lydniveau, kun 35,5 dB (A).

Komplette, miljøvenlige løsninger til mindre butikslokaler fra PanasonicHøj energiydeevne

VF-serien har en høj energiydeevne med en SEPR-kølehastighed på 3,83 og en SEPR-frysehastighed på 1,92, som er dokumenteret af tredjeparts test. Det giver en vigtig miljømæssig fordel, men også en betydelig økonomisk besparelse, da enhederne giver brugerne lave omkostninger sammenlignet med tidligere modeller på markedet, der ikke anvender miljøvenlige kølemidler. VF-seriens kondenseringsenhed kan give op til 25 procent lavere omkostninger ved frysning og 16 procent lavere ved kølning.

Komplette, miljøvenlige løsninger til mindre butikslokaler

De nye 15 kW CO₂ kondenseringsenheder gør det muligt for Panasonic at levere komplette, miljøvenlige løsninger til mindre butikslokaler, der har brug for flere kølediske og -skabe samt køle- og fryserum for at fremvise butikkens sortiment. De nye enheder leverer høj effektivitet på grund af Panasonics unikke to-trins CO₂ rotationskompressorer og kølekreds. Enhederne er samtidig kompakte og lette på grund af den teknologi, som bliver brugt til trykstyring.

Erfaringer fra Japan

De nye miljøbevidste løsninger, som nu bliver introduceret på det nordiske marked, er udviklet på baggrund af erfaringer fra Japan, hvor Panasonic har leveret omkring 8.500 CO₂ -kondenseringsenheder til mere end 3.100 butikker og supermarkeder siden 2010. Panasonic vil forsat udvikle endnu flere enheder, som bruger CO₂ som kølemiddel for at bidrage til at reducere den globale opvarmning.

Miljøvenlige facts

CO₂-kølemiddel påvirker miljøet og dermed den globale opvarmning mindre end andre alternativer, og den nye to-trins ekspansionsproces gør det muligt at regulere trykket på væskedelen til fordamperen konstant i løbet af året.

For mere information se her

Referenceprojekter fra Panasonic Heating & Cooling Solutions

Totalbank

Totalbank

Baggrund: Omkring 250.000 danske familier har stadig oliefyr. Det er dårlig...

Nybyggeri i Herlev

Nybyggeri i Herlev

Herlev

System: Aquarea All-in-One-løsning – Panasonic 5kW split (WH-UD05EE5) Inst...

Brabrand Boligforening

Brabrand Boligforening

Brabrand

System: Panasonic luft-til-vand varmepumper Installationskapacitet: 5 x 24...