Opdaterede HVAC beregningsprogrammer

Dato: 24 okt 2017

Munters PsychroApp™ og ProApp Datacom™ i nye gratis versioner

Opdaterede HVAC beregningsprogrammer

Opdaterede HVAC beregningsprogrammer fra Munters

Munters PsychroApp™ og ProApp Datacom™ i nye gratis versioner

Munters’ HVAC beregningsprogrammer er nu tilgængelige for Android, og iOS versionen er opdateret til 64bit.

Munters PsychroApp™
Munters’ smarte PsychroApp™ er en App til hurtig beregning af lufttilstande. App’en fungerer som et elektronisk IX-diagram og er et psychrometrisk beregningsværktøj, der lynhurtigt laver præcise beregninger af luftens termodynamiske tilstande. Brug den til nøjagtige beregninger af fugtbelastninger, den totale, sensible og latente lufttilstand i en hvilken som helst proces. PsychroApp™ er nu klar i en Android version, og samtidig er iOS versionen opdateret til 64bit.

Munters ProApp Datacom™
ProApp Datacom™ henvender sig til alle, der beskæftiger sig med HVAC design og har brug for et hurtigt beregningsværktøj til at analysere og designe kølesystemer og energieffektivitet i datacentre og andre kritiske industrier.

Gratis download
Begge Apps fås nu også til Android platforme og kan hentes gratis via Google Play. De opdaterede 64bit versioner for iOS hentes gratis via AppStore. Begge Apps kan også downloades fra hjemmesiden, klik her.

Firmaprofil
Munters er en svensk koncern, der i mere end 60 år har været med til at sætte dagsordenen for avancerede luftbehandlingsløsninger til procesindustrien og til oplagring af fugtfølsomme produkter. Gennem tiden har Munters installeret mere end 320.000 anlæg og med 15 fabrikker og egne selskaber i over 30 lande tilbyder firmaet et globalt netværk af salgs- og serviceteknikere. Munters har i dag over 3000 ansatte på verdensplan og er noteret på den svenske Nasdaq børs.

Munters på Building green
Besøg Munters på stand 77 på Building Green i Forum d. 1.-2.11., hvor de gerne demonstrerer deres Apps og desuden giver eksempler på, hvilke luftbehandlingsløsninger Munters tilbyder, både til datacentre og mange andre industrier, hvor en præcis styring af lufttilstanden er nødvendig.

Se mere på www.munters.dk

Referenceprojekter fra Munters A/S

Kalvebod Brygge

Kalvebod Brygge

Nybygning | København | 1000 mio.kr

Nybygning af kontorbygning i København på 9 etager hvoraf 2 etager er unden j...

Hillerød Forsyning

Hillerød Forsyning

Projektet er Hillerød Forsynings nye faciliteter , Solrødgårds Allé 6, 3400 H...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår