Økonomisk og let tegltagsten i yderst høj kvalitet

Annonce – Dato 11 Dec 2020

Samarbejdet mellem MB Tømrer og Snedker og Steffen Sten begyndte, da Morten Berthelsen, ejer af MB Tømrer og snedker, modtog en ny teglsten fra grossisten. Det var en Teuto vingefals tegltagsten fra Steffen Sten.

Samarbejdet mellem MB Tømrer og snedker og Steffen Sten begyndt

Morten Berthelsen fortæller: ”90% af vores arbejde er tagarbejde, så vi har prøvet en del forskellige tegltagsten. Første gang vi så prøver en Teuto teglsten, der bemærker vi at kvaliteten er superhøj. Det betyder simpelthen at stenen er hårdere og mere robust at arbejde med. Selve stenene ligger bare rigtig godt, de er nemme at lægge og lægges bare ens hver gang. Og så er prisen fornuftig. Derfor har vi også tilvalgt teglstenene fra Steffen Sten mere og mere og indgår nu i et tæt samarbejde, hvor de er en fast leverandør af tegltagsten”.

Det er ikke udelukkende kvaliteten af tegltagsten, der gør Steffen Sten til en fortrukken leverandør. Morten Berthelsen fortæller videre: ”De er hurtige, meget hjælpsomme, servicen er rigtig høj og det er en stor fordel, at vi kan sparre med hinanden. Samtidig så ligger de i Odense, hvor vores virksomhed også er beliggende, så det betyder at vi ikke skal vente to dage hvis vi f.eks. mangler sten, så kan vi bare køre ned og hente det vi har brug for”.

Lettere sten, samme gode kvalitet

Steffen Sten ApS leverer tagsten fra det gamle, traditionsrige KDW Dachziegelwerk under ABC Klinkergruppe i Tyskland. Med engrosvirksomheden beliggende centralt på Fyn, foregår salget via byggematerialeforhandlere og trælaster i hele landet samt Sverige.

Steffen Sten ApS leverer tagsten fra det gamle traditionsrige ABC Klinkergruppe i Tyskland.

Vingefals tegltagsten fra Steffen Sten kommer bl.a. i udgaverne Teuto og Optimax. 
Fælles for begge er den høje kvalitet. Tagstenene er klinkebrændt, hvilket giver det absolut bedste resultat med hensyn til frostresistens og levetid. Den hårde brænding garanterer en lang levetid og modvirker angreb af alger, snavs og andre ydre påvirkninger.

Teuto tegltagsten skaber med dens dybe bølgede og harmoniske form liv i landskabet af tage. Netop denne form har været foretrukket i de nordiske lande gennem generationer.

På grund af Teuto tagstenens store fleksibilitet og tolerance i lægtegang, er denne også meget velegnet til renovering af ældre huse. 

Optimax Vingefalstagsten er en videreudvikling af den klassiske Teuto tagsten. Det klassiske udseende og de dybe false bibeholdes, men ved anvendelse af denne sten spares der både tid, lægter og ikke mindst tagsten. Den øgede dækbredde og længde gør denne tagsten særdeles økonomisk at arbejde med.

Optimax ULTRA er en lettere udgave af Optimax vingefalstagstenen. Den er i samme klassiske udtryk og gode kvalitet men med en vægt på kun 2,7 - 2,9 kg. pr. stk. Med denne lettere tagsten mindskes den samlede vægt på taget, mens man bibeholder den almindelige Optimax tagstens udseende og egenskaber.

Bæredygtige kvalitetssten med lang levetid

Tagstenene fra Steffen Sten kommer fra et af Tysklands mindre tagstensværker. Tagstenene er produceret i skiferler, hvilket giver en meget tæt overflade og høj kvalitet.

BÆREDYGTIGE KVALITETSSTEN MED LANG LEVETID

Tegltagstenene fra Steffen Sten er fremstillet af hårdtbrændt skiferholdigt ler, helt uden brug af tilsætningsstoffer. Alt kommer fra naturen og vil igen om mange år, uden problemer, kunne indgå i naturen. Skiferler og en hård brænding giver tagstenene en helt speciel overflade og tæt struktur. Tagstenene bevarer skønhed og styrke gennem regn, frost og anden påvirkning år efter år. De solide, smukke teglsten fra Steffen Sten er lette at håndtere og kommer med 30 års totalgaranti.

Mere om produktet Tegltagsten

Tegltagsten

Fremstillet af hårdtbrændt, skiferholdigt ler

Teuto Vingefalstagsten

Teuto Vingefalstagsten

Teuto Vingefalstagsten dybe harmonisk svungne form bringer liv i landskabet a...

Læs mere

Optimax Vingefalstagsten

Optimax Vingefalstagsten

Se det store udvalg af vingefalstagsten

Læs mere

Optimax ULTRA Vingefalstagsten
Modena Romerfalstagsten

Modena Romerfalstagsten

Let vægt giver hurtig og sikker installation

Læs mere

HP10 falstagsten

HP10 falstagsten

Den flade franske HP10 falstagsten understreger en stram arkitektonisk linje

Læs mere

Mediterranske tagsten

Mediterranske tagsten

Videreudvikling af den klassiske munk/nonnesten

Læs mere

Neoplate

Neoplate

Tagsten, med et udtryk som en bæverhale

Læs mere

Specialtagsten

Specialtagsten

Vi kan tilbyde meget mere end seriefremstillede tagsten

Læs mere

Referenceprojekter fra Steffen Sten

KUA – Karen Blixens Plads

KUA – Karen Blixens Plads

Anlægsarbejde | København S | 80 Mio.kr

Anlægsarbejde af universitet i København . Selve byggeriet er påbegyndt juli ...

Klimabyen Middelfart

Klimabyen Middelfart

Anlægsarbejde | Middelfart Kommune | 25 Mio.kr

Anlægsarbejde af boligbyggeri m.m. i Middelfart Kommune . Selve byggeriet er ...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår