Nyt navn - Altrad Stilladser!

Annonce – Dato 28 Apr 2022

Altrad har opkøbt Muehlhan AG’s olie- og gasforretning, onshore stillads og mobilt arbejde i Danmark.

Nyt navn - Altrad Stilladser

Altrad er yderst tilfredse med opkøbet af Muehlhan AG’s aktiviteter i Danmark der omfatter onshore stillads, mobile overfladeafdeling samt offshore aktiviteter. Virksomheden hedder nu Altrad Services A/S og vil indgå under Altrads forretningsenhed i Storbritannien, Irland og Norden.

Handlen blev gennemført den 31. december 2021 og giver Muehlhan AG mulighed for at fokusere på sine kerneforretningsområder. Samtidig positionerer den de danske aktiviteter med en ny dynamisk ejer, der ønsker at videreudvikle forretningen.

Altrad stillads

Opkøbet omfatter cirka 600 dygtige medarbejdere som er placeret forskellige steder i Danmark, herunder Middelfart, Esbjerg, Fredericia, Vissenbjerg og Kalundborg.

Jens Mørk, administrerende direktør for Altrad Services A/S, udtaler: "Opkøbet markerer en spændende milepæl i udviklingen af vores forretning. Vi får en dynamisk ejer, der stræber efter at vokse og vi er derfor meget begejstrede for at slutte os til Altrad-familien og klar til nye eventyr”.

Altrads administrerende direktør for Storbritannien, Irland og Norden - Padraig Somers udtaler: "Vi er glade for at byde vores nye firma velkommen i Altrad. Opkøbet passer perfekt til vores forretningsstrategi og udvider markant vores kapacitet og position på markedet. Vi er samtidig glade for at kunne udbygge vores samarbejde med strategiske kunder og ligeledes nu at være repræsenteret i Danmark".

Altrad onshore stillads, mobile overfladeafdeling samt offshore aktiviteter

Om Altrad

Altrad er en del af den infrastruktur, der med værdiskabende løsninger forbedrer livet for millioner af mennesker. Altrad stræber efter at være den mest tillidsfulde og bedste samarbejdspartner, der gennem opfindsomheden hos sine 38.000 medarbejdere kan levere ekstraordinære resultater til sine kunder.

For yderligere information kontakt os på, mail: Gorm.EllegaardAndersen@altrad.com, tlf. 7070 7750.