Justerbare alutrapper med gelænder i begge sider er en stor fordel

Annonce – Dato 23 nov 2023

Særligt når alle på projektet har brug for at komme sikkert op og ned.

Justerbar alutrapper

Praktiske info om vores justerbare alutrapper.

Arbejder du og din virksomhed i en skurby, hvor byggelederens kontor er etableret i en skurvogn ovenpå en container? Bygger du huse i to etager, hvor du har brug for en midlertidig trappe fra stue til 1. sal? Eller arbejder du på et betonbyggeri, hvor du har brug for justerbare alutrapper som redningsvej, når du bygger i elementer?

DERFOR ER DET EN GOD IDÉ AT INVESTERE I JUSTERBARE ALUTRAPPER

Vores alutrapper med gelænder i begge sider er velegnede til skurbyer, betonbyggerier, etagebyggerier og som indbyggede dele af et stillads. Og så er de velegnede til dig, der skal op og ned ad en vold eller en skråning i forbindelse med etablering af en tunnel eller lign. Hér bliver trappen placeret og fastgjort med jordspyd,” forklarer Johnny Mikkelsen, Sales manager i Altrad Services A/S og fortsætter:

Vi ser ofte, at tømrernes mandetimer og materialer bl.a. bliver brugt på at udforme midlertidige trapper i træ, som dels skal sørge for, at alle kan komme til og fra 1. sal i skurbyerne – dels skal sørge for at forbinde stueplan med 1. sal, når du bygger typehuse i to etager.

Tænker vi bæredygtighed ind i den ligning, er én af fordelene ved vores alutrapper genanvendeligheden.

Du undgår nemlig, at det tømmer, der bliver brugt til de midlertidige trappe, bare bliver smidt ud, når projektet er færdigt. Hos os får du i stedet en justerbar alutrappe, som kan genbruges fra projekt til projekt – og du får en midlertidige trappe, som alle kan færdes sikkert på.

Fleksibel højde og vandrette trinflader Justerbare alutrapper

Billeder fra en kundes projekt.

DU FÅR FLEKSIBEL HØJDE OG VANDRETTE TRINFLADER

Når vi siger, at trapperne er justerbare, handler det bl.a. om trappernes trin. Lige meget hvor stejlt, du placerer trappen, vil trinnene altid være vandrette, hvilket betyder, at trinnene altid er ergonomisk korrekte at træde på.

Fordelene ved at købe justerbare alutrapper hos os er derfor:

  1. At trapperne er fleksible i højden og har justerbare trin, som gør, at de altid er vandrette, når trappen er placeret og monteret korrekt. Trinfladen følger altså med og kan justeres i forhold til din ønskede højde på trappen.
  2. At alu-materialet gør, at trapperne kan genbruges fra projekt til projekt. Også selvom du oplever niveauforskel. Og netop fordi, trapperne kan genbruges og justeres til det enkelte projekt, er de en god investering.
  3. At du har mulighed for at krane alutrappen med rundt på et elementbyggeri og bruge den som redningsvej, når du bygger i elementer.

Ydermere kan trappen bygges ind i stilladser – også ind i dem, der består af flere niveauer, og som er opført i specialmål.

TRAPPERNE FYLDER NÆRMEST INTET!

En 4. fordel handler om, hvor lidt de justerbare trapper fylder, når de ikke er i brug. Hér fylder de ikke mere end den korteste længde, bredden og dybden på 25 cm.

Størrelserne på vores trapper kommer i:

  • løsninger med 3 trin, 6 trin, 9 trin, 12 trin, 15 trin og 18 trin
  • spænd fra 47 cm til 3,80 meter i længden.

Alutrappen kan gøres fast på et Ø48-rør, på en lodret beton- eller træoverflade eller på en vold/skråning med jordspyd.

Alt i alt er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser for brugen af vores justerbare trapper. Og er du nysgerrig på at høre mere, er du altid velkommen til at kontakte Johnny.

Johnny Mikkelsen
Sales manager
Mobil: +45 23 24 85 30
Mail: johnny.mikkelsen@altrad.com