Få fuld finansiering af dit køb med fast månedlig ydelse i op til 4 år

Annonce – Dato 11 jun 2024

Du får konkurrencedygtige priser og kender dine udgifter!

altrad services stilladsmateriel

Som noget nyt tilbyder Altrad Services A/S nu en fuld og konkurrencedygtig finansiering af dit køb! Det betyder, at du får fuld finansiering til en konkurrencedygtig pris på alle produkter og stilladsløsninger med undtagelse af forbrugsvarer som net og plastik.

MED VORES KONKURRENCEDYGTIGE FINANSIERING KENDER DU DINE UDGIFTER

”Hos Altrad Services A/S får du finansieret alt fra din samlede stilladsløsning til ergonomiske kompositdæk, stilladssøjler, justerbare alutrapper med gelænder i begge sider og det nyudviklede overdækningssystem fra DESSA med en spænd på op til 60 meter – og meget mere,” forklarer Johnny Mikkelsen, Sales manager i Altrad Services A/S og fortsætter:

”Du skal på den måde ikke låne pengene i banken og betale for din løsning eller dit materiel på én gang.”

HURTIG KREDITVURDERING FRA DLL

Hos Altrad Services A/S samarbejder vi med det globale finansieringsselskab DLL, som kreditvurderer din virksomhed hurtigt og enkelt. Og når din kreditgodkendelse er i hus, udarbejder vi en finansieringplan, der tydeligt viser dine samlede omkostninger i forbindelse med købet.

Selve finansieringen foregår på den måde, at du køber din stilladsløsning eller dine produkter mod en udbetaling på mellem 10 % og 20 % af den samlede pris. Herefter afdrager du med en fast månedlig ydelse i op til 4 år / 48 måneder. 

MED FULD FINANSIERING OPNÅR DU 2 VÆSENTLIGE FORDELE:

1.    Du skal ikke låne pengene i banken og betale for løsningen på én gang
2.    Du kender din faste månedlige ydelse, som løber i op til 4 år / 48 måneder

altrad services stilladsmaterielJohnny Mikkelsen, Sales manager v/ Altrad Service A/S

BESØG VORES SHOWROOM I VISSENBJERG PÅ FYN OG FÅ MERE VIDEN

”Fordi vores materiel til overdækning kan bruges til mere end overdækning – og fordi vores stilladsmateriel er så fleksibelt i måderne, du kan anvende det på, vil vi gerne invitere dig indenfor i vores showroom, hvor vi har bygget en stilladsløsning med overdækning op,” fremhæver Johnny Mikkelsen og fortsætter: 

”Her vil du opleve materiel og systemer, som er fuldt kompatible med emner fra Layher. Har du derfor allerede et udvalg af deres emner liggende, ser vi det som en stor økonomisk fordel, at vores materiel er født til at arbejde sammen med deres.

Hos os kan du således få konkurrencedygtig finansiering af et komplet stillads eller få finansiering til supplering af de emner, du mangler.

Og har du mod på at få hands-on erfaring med, hvordan vores materiel fungerer i dine hænder, har du selv mulighed for at bygge den stilladsløsning op, du har brug for. Booker du en aftale, hjælper jeg dig hele vejen,” pointerer Johnny Mikkelsen.

Ønsker du mere viden om vores konkurrencedygtig finansiering? Kontakter du Johnny Mikkelsen giver han dig et dybdegående indblik i, hvordan dine muligheder ser ud.

Johnny Mikkelsen, Sales manager, Mobil: +45 23 24 85 30, Mail: johnny.mikkelsen@altrad.com