Nye badeværelsesmøbler i efterårets største trendfarve

Dato: 15 Aug 2019

Farver er populære som aldrig før, men en ny undersøgelse viser, at vi ofte vælger hvidt til badeværelset.

– Der er for få alternativer at vælge imellem, mener Angelica Zwahlen fra badeværelsesproducenten Villeroy & Boch Gustavsberg. Derfor lancerer de en ny, grøn møbelserie.

Med deres højaktuelle mørkegrønne farve er de nye Graphic-møbler helt i tråd med en af efterårets helt store farvetrends. Samtidig imødekommer den efterspørgslen fra Villeroy & Boch Gustavsbergs ansatte, kunder og besøgende på messer.

– Da vi på Nordbygg, Nordens største messe for byggeri- og anlægsbranchen spurgte, hvilken farve folk helst ville se i vores nye badeværelsesindretning, var svaret ikke til at tage fejl af: 68 procent stemte på grøn. Jeg tror, at markedet er modent til mere farve på badeværelset! Siger Angelica Zwahlen fra Villeroy & Boch Gustavsberg.

Behov for flere alternativer

Til trods for at trendpilen peger i retning af flere farver, viser en dugfrisk dansk undersøgelse om badeværelsesrenovering , at danske forbrugere oftest vælger hvid ved indretningen af badeværelset – faktisk hele 52%. Zwahlen mener, at det til dels skyldes, at der er for få badeværelsesmøbler i farver at vælge imellem.

– Markedet er oversvømmet af hvid badeværelsesindretning, og det er det klassiske valg, som altid vil være populært. Alligevel tror vi, at flere ville vælge indretning med farver, hvis der var flere varianter at vælge imellem. Derfor lancerer vi nu en grøn serie møbler, som matcher det stilrene og enkle nordiske udtryk, forklarer Zwahlen.

Ligesom man efterhånden er begyndt at bruge farver i andre dele af hjemmet, spår badeværelsesproducenten, at flere vil få øjnene op for, hvad farver på badeværelset kan gøre for både trivsel og atmosfære.

– Farver skaber en roligere stemning, som jo netop er det, man ønsker i det rum, hvor ens dag starter og slutter. Vi har set en enorm udvikling i badeværelsets rolle i hjemmet. Før i tiden skulle man bare hurtigt ind og ud, men i dag er det et sted, hvor man får lidt kvalitetstid for sig selv i en hektisk hverdag, siger Zwahlen.

 

Helt eller lidt grønt, dybe skuffer eller ej – valget er dit

Graphic-serien har renere linjer og er mere kompakt end den typiske badeværelsesindretning. Modulerne har enkle og moderne løsninger, som giver maksimal opbevaring på mindst mulig plads. Og det er helt op til dig, hvilke og hvor mange moduler du vil kombinere. Serien fås med skuffer og skabe i normal og mindre dybde, og du får ekstra opbevaringsplads takket være smarte løsninger som magnetlister indvendigt i skabene, diskrete stikkontakter og mulighed for ekstra opbevaring på indersiden af lågerne i højskabene.

Badeværelsesmøblerne fås også med hvide og grå fronter, som passer fint sammen med den nye, grønne indretning.

– Med Graphic skal man kunne sammensætte modulerne, som man selv vil. Måske vil man nøjes med et enkelt strejf af farve på badeværelset, mens resten af møblerne er i lysere farver? Måske vil man have grønne skabe og skuffer og hvide reolmoduler? Det er helt op til den enkelte, forklarer Fredrik Leander, som er produktchef for Furniture & Wellness.

Ud over det nye skud på stammen i Graphic-serien tilbyder Villeroy & Boch Gustavsberg nu også nye knopper og greb i forskellige former, farver og materialer. Forbrugerne kan sætte deres eget præg på indretningen og blandt andet vælge knopper og greb i messing, krom, sort, marmor og læder i forskellige farver.

 

Mere om produktet Baderumsmøbler

Håndvaskeskab Nordic3 - 60 cm

Håndvaskeskab Nordic3 - 60 cm

Glossy White, med håndvask

Læs mere

Vaskeskab Artic 100 cm

Vaskeskab Artic 100 cm

Skab til håndvask, hvid skuffe med grebliste, med vask og to hanehuller

Læs mere

AVENTO A8890
Håndvaskeskab Nautic A903 - 60 cm
Håndvaskeskab Logic 1850 - 50 cm

Håndvaskeskab Logic 1850 - 50 cm

Hvid, med håndvask hanehul til højre

Læs mere

Håndvaskeskab Nautic A900 - 50 cm
Kommodeskab Logic 1862 - 60 cm

Kommodeskab Logic 1862 - 60 cm

Classy White, med håndvask 5169

Læs mere

Håndvaskeskab Nordic3 - 56 cm

Håndvaskeskab Nordic3 - 56 cm

Glossy White, med håndvask

Læs mere

Vaskeskab Nordic3 - 60 cm

Vaskeskab Nordic3 - 60 cm

Glossy White, med håndvask

Læs mere

Møbelsæt Artic 60 cm
Møbelsæt Graphic 45 cm

Møbelsæt Graphic 45 cm

Møbelsæt i hvid MDF, med vask

Læs mere

Møbelsæt Graphic 60 cm

Møbelsæt Graphic 60 cm

Møbelsæt i hvid MDF, med vask

Læs mere

Møbelsæt Graphic 80 cm

Møbelsæt Graphic 80 cm

Møbelsæt i hvid MDF, med vask

Læs mere

Referenceprojekter fra Villeroy & Boch Danmark A/S

Roskilde Universitet, ESCO-projekt

Roskilde Universitet, ESCO-projekt

Udv.renovering | Roskilde | 77 Mio.Kr

Udv.renovering af universitet i Roskilde . Selve byggeriet er påbegyndt febru...

Axel Towers

Axel Towers

Nybygning | København | 550 Mio.Kr

Nybygning af kontorbygning i København på 16 etager hvoraf 5 etager er unden ...

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår