TwistFlush – mere power, mere rent

Annonce – Dato 21 jun 2022

TwistFlush er den nye skylleteknik på Villeroy & Boch vægskåle, der udnytter vortex teknologi - den fysiske kraft i en kontrolleret hvirvelstrøm til at skylle hele skålen indvendigt effektivt rent.

Villeroy & Boch - TwistFlush er den nye skylleteknik

Tornadoskyl som ingen andre. TwistFlush-teknologi udnytter den fysiske kraft i en kontrolleret hvirvelstrøm til at skylle hele skålen indvendigt effektivt rent.

Det revolutionerende, nye TwistFlush-toiletskyl sikrer et renere og mere hygiejnisk resultat, samtidig med, at det er vandbesparende.

Hemmeligheden: Den patentanmeldte TwistFlush-teknologi udnytter den fysiske kraft i en kontrolleret hvirvelstrøm, som skyller stort set hele toilettet indvendigt, samtidig med at indholdet føres væk. Dermed bruger TwistFlush vandet langt mere effektivt og sparer værdifuldt vand, hver gang man skyller.

Det innovative turboskyl fås på alle wc-modeller i Bestseller serien Subway fra Villeroy & Boch – nu i et 3.0 sortiment.

Økonomisk men effektivt

En bæredygtig livsstil er ensbetydende med et bevidst ressourceforbrug. Her kan et TwistFlush-toilet, som sparer på vandet ved hvert skyl, spille en vigtig rolle, eftersom hvirvelstrømmen er så effektiv, er det som regel nok at skylle én gang. Den kontrollerede hvirvelstrøm genererer et kraftigt sug i en konisk kumme. Den dækker stort set hele kummen indvendigt, samtidig med at den effektivt fører indholdet væk.

Villeroy & Boch - Økonomisk men effektivt

Kraften fra den kontrollerede hvirvelstrøm af vand i skålen giver et langt mere støjsvagt skyl end normalt.

Hold rent stort set uden børste

TwistFlush skyller hele indersiden grundigt, og den smart udformede kumme med stejle og superglatte sider gør det svært for snavset at sætte sig fast.

Endnu en hygiejnemæssig fordel: Takket være den elegante, kantløse udformning er TwistFlush-toilettet nemt og hurtigt at gøre rent. CeramicPlus og AntiBac overfladebehandling af saniteten gør det endnu renere og mindsker samtidig bakterievæksten med 99,9 %.

Undgå stænk og aerosoler

Kraften fra den kontrollerede hvirvelstrøm skyller præcis der, hvor der er behov for det. Det forhindrer vandstænk og reducerer dannelsen af aerosoler markant. Endnu en fordel: TwistFlush er langt mere støjsvagt end et normalt skyl.

Villeroy & Boch - 19 golfbolde i et enkelt skyl

#timeforatwist

19 golfbolde i et enkelt skyl?

Vi har testet TwistFlush skyllesystem og det er lige præcis rigtigt! TwistFlush skyller med vortex power - vands eget naturlige hvirvlende kraft som med wc-skålens konkave udformning sætter turbo på skyllet - samtidig med du sparer vand!

1 enkelt skyl kan nemlig klare 19 golfbolde! Det er en kraft, der giver så effektivt et skyl, at selv toiletbørsten ikke kommer meget på arbejde.

Se hvordan TwistFlush virker og skyller på YouTube kanalen - Villeroy & Boch - søg på TwistFlush og se det imponerende skyl i aktion.

Referenceprojekter fra Villeroy & Boch Danmark A/S

Zleep Hotel Copenhagen Arena

Zleep Hotel Copenhagen Arena

Nybygning | København | 100 mio.kr

Nybygning af hotel/motel i København med 211 lejligheder på 6 etager . Selve ...

Comfort Hotel, Københavns Lufthavn

Comfort Hotel, Københavns Lufthavn

Nybygning | Tårnby | 1000 mio.kr

Nybygning af hotel & restauration i Tårnby med 605 lejligheder på 13 etager h...

Axel Towers

Axel Towers

Nybygning | København | 550 Mio.Kr

Nybygning af kontorbygning i København på 16 etager hvoraf 5 etager er unden ...

Roskilde Universitet, ESCO-projekt

Roskilde Universitet, ESCO-projekt

Udv.renovering | Roskilde | 77 Mio.Kr

Udv.renovering af universitet i Roskilde . Selve byggeriet er påbegyndt febru...