Bæredygtigt, holdbart, smukt og smart

Annonce – Dato 7 sep 2021

Et badeværelse for livet.

Villeroy & Boch, badeværelse

Badeværelset er et af de vigtigste rum i ethvert hjem. Ingen kollektion afspejler det bedre end Subway fra Villeroy & Boch. Det opgraderede Subway 3.0 har fremtidssikret det populære familiebadeværelse med det patentanmeldte TwistFlush-toilet, som sparer vand ved hvert skyl, langtidsholdbare materialer, smarte funktioner og et design, som udtrykker en tidløs skønhed. Resultatet er et badeværelse der holder – og kan nydes – i mange år.

Villeroy & Boch, håndvaskeHåndvaske til enhver smag

Håndvaskene i Subway 3.0-serien er kendetegnet af et flot, moderne design med lige linjer og rette vinkler. De smalle kanter og den lille indvendige og udvendige radius giver produkterne et elegant udseende. Og så er der de funktionelle aspekter: De dybe vaske og brede afsætningsflader i siderne giver maksimal brugerkomfort, og den slanke yderkant skaber et diskret udseende. Et af produktseriens kendetegn er det aflange overløbshul, som fuldender designet. Serien omfatter et stort udvalg, som dækker alle behov – fra en lille håndvask, som også fås i en hjørneudgave, til vaskeskabe i forskellige bredder og en model med dobbelthåndvask.

Plads til det vigtigste

Badeværelsesmøbler skaber en hyggelig atmosfære, giver praktisk opbevaringsplads og holder orden på tingene – og med de helt rigtige møbler forvandler de hele badeværelset til en wellness-oase. De nye Subway 3.0-møbler opfylder alle behov takket være indvendige fronter, tynde sider, åbne hyldeelementer og greb i fuld længde. Basisfarverne Brillant White, White Matt og Volcano Black er de indlysende valg til en tidløs indretning, Taupe og Cashmere Greys afdæmpede nuancer fascinerer med deres naturlige skønhed, og Marine Blue og Graphite giver badeværelset en trendy charme. Møbler med de varme træeffekter Arizona Oak, Nordic Oak, Kansas Oak og Stone Oak skaber en hyggelig atmosfære på badeværelset. Fuldend udtrykket med et personligt touch i form af grebene, som fås i Aluminium og Volcano Black og kan kombineres med samtlige møbler uanset farve og finish. Derudover fås grebene i hvid og andre basisfarver, så man kan vælge at holde de lakerede møbler i et helt ensfarvet, tone-i-tone-udtryk. Møbelsortimentet består af vaskeskabe, sideskabe, højskabe, åbne spejlhylder og et sideboard. Takket være en fedtafvisende overfladebehandling, undgår man fingeraftryk, og overfladerne er nemme at holde rene.

Villeroy & Boch, smart belysning og nye spejle

Smart belysning og nye spejle

Designet omkring håndvasken fuldendes af et spejl med belysning, som altid giver det helt rigtige lys, uanset hvilken tid det er på dagen – fra et funktionelt lys til stemningsbelysning. Subway 3.0 inkluderer firkantede spejle i forskellige størrelser og to runde spejle med aluminiumramme i farverne White eller Black Matt. Den praktiske LED-lysstrip med dæmpning kan enten tændes og slukkes med en berøringssensor eller forbindes til alle standard smarthome-systemer via et ZigBee®-sæt (sælges separat). Vaskeskabene kan også udstyres med skuffer med belysning i bunden og få ZigBee® eftermonteret, så de kan anvendes i et smarthome-system.

Referenceprojekter fra Villeroy & Boch Danmark A/S

Zleep Hotel Copenhagen Arena

Zleep Hotel Copenhagen Arena

Nybygning | København | 100 mio.kr

Nybygning af hotel/motel i København med 211 lejligheder på 6 etager . Selve ...

Comfort Hotel, Københavns Lufthavn

Comfort Hotel, Københavns Lufthavn

Nybygning | Tårnby | 1000 mio.kr

Nybygning af hotel & restauration i Tårnby med 605 lejligheder på 13 etager h...

Axel Towers

Axel Towers

Nybygning | København | 550 Mio.Kr

Nybygning af kontorbygning i København på 16 etager hvoraf 5 etager er unden ...

Roskilde Universitet, ESCO-projekt

Roskilde Universitet, ESCO-projekt

Udv.renovering | Roskilde | 77 Mio.Kr

Udv.renovering af universitet i Roskilde . Selve byggeriet er påbegyndt febru...