Ny teknologi afværger luftvejsproblemer

Annonce – Dato 13 mar 2020

Danskerne bruger 80-90 procent af deres tid indenfor. Det svarer til næsten 16 timer i døgnet. Derfor har indeklimaet stor indflydelse på vores sundhed og velbefindende.

Ny teknologi afværger luftvejsproblemer

Danskerne oplever i stigende grad luftvejssygdomme og sensitivitet over for kemikalier. Varmepumper med luftrensning kan være den ideelle løsning til at forbedre luftkvaliteten i de danske hjem og derved også brugernes ve og vel. Mange familier, der er plaget af astma, allergier og andre luftvejsproblemer, oplever øget livskvalitet ved brug af varmepumper med den nye nanoe x-teknologi indbygget, der renser luften i hjemmet. Løsningen er samtidig en energieffektiv varme- og køleløsning.

Nanoteknologi mod pollen

Panasonics nye nanoe x-teknologi kan uskadeliggøre og reducere pollen, forurening, svamp og cigaretrøg i hjemmet ved hjælp af automatiserede, elektrostatiske vandpartikler i nanostørrelse.

Udover at fjerne lugt- og støvgener har pumpen en indvendig affugter, der kan begrænse spredningen af mug og bakterier. Det betyder, at varmepumpen holder luften i boligen friskere og sundere på en omkostningseffektiv måde, så familien ikke behøver at bekymre sig om hverken indeklimaet eller økonomien.

Luftrenseteknologi hjælper i vintermånederne

Panasonics luftrenseteknologi har store fordele for os skandinavere, der går nogle hårde vintermåneder i møde. De mørke vinterdage skaber et naturligt behov for at opholde sig meget inden døre. Det betyder desværre gunstige forhold for bakterier og vira, der får fortrinlige levevilkår i det varme indeklima. Moderne varmepumper med nanoe x installeret har atomiserede elektrostatiske vandpartikler på nanostørrelse, der renser luften og på den måde kan eliminere visse former for baktier og vira i at sprede sig.

Læs mere om varmepumper her og her.

Referenceprojekter fra Panasonic Heating & Cooling Solutions

Totalbank

Totalbank

Baggrund: Omkring 250.000 danske familier har stadig oliefyr. Det er dårlig...

Nybyggeri i Herlev

Nybyggeri i Herlev

Herlev

System: Aquarea All-in-One-løsning – Panasonic 5kW split (WH-UD05EE5) Inst...

Brabrand Boligforening

Brabrand Boligforening

Brabrand

System: Panasonic luft-til-vand varmepumper Installationskapacitet: 5 x 24...