Ny glasvægsløsning i industrielt design

Dato: 17 maj 2018

Glas er i dag ét af de mest udbredte byggematerialer til indretning af kontor- og erhvervsbyggeri, hvor glasvæggen har mange funktionelle og arkitektoniske roller. Med den nye DEKO FG Profile newyorkerglasvæg tilbyder DEKO et sprosset alternativ til den indvendige fuldglasvæg, hvilket giver rummet kant og karakteristisk newyorkerstemning. 

Deko FG Profile er en visuel og funktionel rumdeler

Visuel og funktionel rumdeler

I indretningen af kontormiljøer er newyorkerglasvæggen på én gang en eksklusiv, lys og ikke mindst praktisk løsning, da den fungerer som rumdeler og naturligt afskærmer, uden at rummet mister dybde. Samtidig giver glasset mulighed for naturligt lysindfald på tværs af ét eller flere rum og minimerer behovet for kunstig belysning. Newyorkerglasvæggen fra DEKO er populær, da den passer ind i mange stilarter, og alt efter hvordan man indretter sig, kan man skabe et moderne og minimalistisk look, et rustikt og råt udtryk eller en elegant og klassisk stil.

Industrielt design

DEKO FG Profile består af tynde 1-lags glaselementer, der opdeles i flere felter ved hjælp af påmonterede sprosser, som fastgøres og afsluttes med slanke aluminiumprofiler mod de tilstødende bygningsdele. Væggen udføres i individuelle formater og sprosseinddelinger. Som standard leveres profiler og sprosser til newyorkerglasvæggen i sort, men kan lakeres i alle RAL-farver. Det er muligt at indbygge forskellige dørtyper – både massive trædøre, glas- og skydedøre. Med DEKOs nye glasvægsløsning tilbydes et fleksibelt system i et eksklusivt industrielt design, der kan skræddersys og tilpasses efter ønske og behov.

Deko FG Profile er en stabil konstruktionDeko FG Profile er en newyorkerglasvæg

Stabil konstruktion uden tab af lydreduktion

Vores newyorkerglasvæg leveres som standard med hærdet klart sikkerhedsglas, men der er mulighed for at vælge andre glastyper som f.eks. farvet, frosted, lamineret eller specielle brand- og lydglas. Der kan indbygges glastyper, der giver en lydreduktion på op til 42 dB.

Glaspartierne monteres med aluminiumprofiler mod de tilstødende bygningsdele, som giver en stabil og gennemprøvet løsning. Fordelen ved dette glasvægssystem frem for en opsvejst smedekonstruktion med gennemgående sprosser er en stabil væg uden tab af lydreduktion ved sprosser.

Se og find inspiration i projekterne herunder, hvor vi bl.a. har udført den populære DEKO FG Profile newyorkerglasvæg:

Referenceprojekter fra DEKO p|s

Tidl. Skt. Josephs hospital

Tidl. Skt. Josephs hospital

Udv.renovering | Aarhus | 50 Mio.kr

Udv.renovering af kontorbygning i Aarhus med 10 lejligheder på 4 etager hvor ...

Lundgrens

Lundgrens

Hellerup

Advokatpartnerselskabet Lundgrens er flyttet ind i et nyt domicil på Tuborg...

Furesø Rådhus

Furesø Rådhus

Tilbygning | Furesø Kommune | 83 Mio.kr

Tilbygning af offentlig forvaltning i Furesø Kommune på 3 etager . Selve bygg...

Psykiatrisygehuset, GAPS

Psykiatrisygehuset, GAPS

Nybygning | Slagelse | 1,1 Mia.kr.

Nybygning af hospital i Slagelse på 5 etager . Selve byggeriet er påbegyndt m...

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår