Ny badeværelsesserie fra Laufen

Dato: 16 jun 2016

Kompas er en komplet serie udviklet til det nordiske marked

Ny badeværelsesserie fra Laufen

Ny badeværelsesserie fra Laufen

Kompas er en komplet serie udviklet til det nordiske marked

Med Kompas har den schweiziske badeværelsesspecialist Laufen, og den danske designer Hee Welling udviklet en badeværelsesserie udelukkende til de nordiske lande. Kompas står for klare linjer, reduceret materialeforbrug og funktionelt design i den allerbedste nordiske tradition. En komplet badeværelsesserie som er født til at overbevise kunderne i Norden, ikke kun på grund af sin høje schweiziske kvalitet.

“I de nordiske lande sætter vi pris på både høj kvalitet elegant design. Kompas kollektionen tilbyder begge dele: høj Schweizisk kvalitet, og et design, der er blevet tilpasset det nordiske synspunkt og brugsmønster”, som Hee Welling udtrykker det.

Hee Wellings kreative arbejde er stærkt forankret i hans hjemland Danmark. Som få andre formår han at udtrykke en traditionel nordisk forståelse af design i hans produkt- og møbeldesigns, som den berømte Hee stol eller HAY About a Chair.

Toiletter

RIMLESS TOILETTER FOR NEM RENGØRING

Godt design og en rengøringsvenlig skyllefunktion er de vigtigste egenskaber ved Kompas RIMLESS toiletter. Kompas omfatter en vægmonteret model og tre gulvstående versioner med skjult cisterne i typisk nordisk stil. Et særlig tyndt sæde og låg er den perfekte ledsager til alle modellerne.

De Gulvstående toiletter skyller kraftigt med 4 eller 2 liter og kan rengøres meget hurtigt og nemt takket være deres RIMLESS design. De fås med et åbent eller skjult S-lås og med en skjult P-lås. Selve indercisternen er udført i plast og skjult under en glat, og rengøringsvenlig, porcelænskappe. Takket være sin korte projektion på 50 centimeter, er den væghængte wc skål også velegnet til kompakte badeværelser, gæstetoiletter eller offentlige faciliteter.

Håndvaske

Den keramiske håndvask er hovedperson i Kompas badeværelset, kendetegnet ved et jævnt grafisk spil af lige og buede linjer. Den glatte keramiske overflade samt de blide kurver og klare linjer sikrer, at håndvasken let kan rengøres. Der er ingen besværlige hjørner eller revner. Som en ekstra fordel er der en smal kant ind mod væggen, der forhindrer vand i at løbe ind mellem bassinet og væggen. Serien omfatter tre størrelser, alle med matchende møbler. Vaskene kan monteres på bæringer eller direkte med montagebolte.

Møbler

Med Kompas er det nemt at skabe en ren og ryddelig atmosfære i badeværelset. Kompas møbler giver god plads til alle de håndklæder, personlige plejeprodukter og kosmetik, man har brug for indenfor umiddelbar rækkevidde. Den ideelle ledsager til håndvasken er et pladsbesparende underskab med indbygget hylde. Møbelpakkerne leveres samlet i en kasse sammen med den matchende håndvask.

Yderligere møbler såsom overskabe med en højde på 65 cm og 80 cm, et mellemstort- og et stort højskab, muliggør en vifte af nordiske indretningsmuligheder og giver meget praktisk opbevaringsplads i badeværelset. Skabene leveres med 2 glashylder og justerbare beslag.

Nærmere information: www.laufen.dk

Referenceprojekter fra Laufen Nordic A/S

Campus Bornholm

Campus Bornholm

Nybygning | Bornholm | 240 Mio.Kr

Nybygning af undervisningsfaciliteter i Bornholm på 4 etager hvor den ene eta...

Hotel Cabinn, Kalvebod Brygge

Hotel Cabinn, Kalvebod Brygge

Nybygning | København | 700 mio.kr

Nybygning af hotel & restauration i København med 1250 lejligheder på 11 etag...

Ungdomsøen

Ungdomsøen

Ombygning | København | 120 mio.kr

Ombygning af feriecenter/-boliger svarende til 1 bygninger i København med 25...

Holbæk Sportsby

Holbæk Sportsby

Nybygning | Holbæk | 325 Mio.kr

Nybygning af kursus/mødefaciliteter i Holbæk . Selve byggeriet er påbegyndt s...

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår