HOTEL HERMAN K

Ombygning af restaurant/kro i København med 31 lejligheder på 5 etager . Selve byggeriet er påbegyndt december 2016 med en beregnet byggeperiode på 16 måneder til en anslået udgift på 60 mio.kr med et brutto areal på 1975 m².

Bygherren er Dansk Ejendoms Management A/S og som arkitekt er valgt Dansk Ejendoms Management A/S. Projektet udføres i form af storentreprise .

Kigger vi på andre firmaer, som er koblet på byggeprojektet i Byggefaktas database, finder vi for eksempel ABC Rådgivende Ingeniører A/S som har deltaget som konstruktør ,som ventilationsentreprenør er Hoffmann A/S og Hoffmann A/S er valgt som VVS-entreprenør. El-installationerne håndteres af Hoffmann A/S.

Laufen har leveret Laufen Pro Rimless med lukkede sider og skjult montering til alle værelserne på Hotel Herman K. Kummerne er uden skyllekant, hvilket gør toiletterne mere hygiejniske og nemmere at rengøre. Vi har også levereret dem til to andre hoteller i gruppen, Hotel SP34 og det kommende Hotel Ottilia, der åbner i Carlsberg Byen næste år, fortæller Nicki Mørkeberg, Project Manager Nordic Countries i Laufen Nordic A/S.

Vi har siden 2008 haft meget fokus på projektmarkedet, og vi har udviklet to serier specifikt til det nordiske marked. Laufen har et enormt standardsortiment, så vi arbejder ofte med, at kunden beskriver, hvad han ønsker, og så finder vi i ni ud af ti tilfælde den rigtige løsning i sortimentet, hvorefter vi laver et produktoplæg til projektet, der præsenterer løsningen hele vejen rundt med blandt andet miljøbilleder. Vi er også stolte over at have leveret til Kählers nye domicil – de er jo selv keramikfolk, og de spurgte specifikt efter Laufen, fordi vi er kendt for kvaliteten, siger Nicki Mørkeberg

Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos Byggefakta Smart

Referenceprojekter fra Laufen

Royal Arena i Ørestad Syd

Royal Arena i Ørestad Syd

Nybygning | København | 820 Mio.Kr

Nybygning af idrætshal/gymnastiksal i København på 4 etager . Selve byggeriet...

Experimentarium

Experimentarium

Tilbygning | Gentofte | 366 Mio.Kr

Bygherren er Center For Formidling Af Naturvidenskab Og Moderne Teknologi. Ce...

Psykiatrisygehuset, GAPS

Psykiatrisygehuset, GAPS

Nybygning | Slagelse | 1,1 Mia.kr.

Nybygning af hospital i Slagelse på 5 etager . Selve byggeriet er påbegyndt m...

CabInn Village

CabInn Village

Nybygning | København | 180 Mio.kr

Nybygning af hotel/motel i København med 550 lejligheder på 10 etager hvor de...