Nu er fremtidens vandvarmer kommet

Annonce – Dato 3 Apr 2017

Hurtig og præcis regulering og høj ydelse

Nu er fremtidens vandvarmer kommet

Nu er fremtidens vandvarmer kommet

Hurtig og præcis regulering og høj ydelse

Flamco præsenterer nu fremtidens vandvarmer: Vesta Vandvarmeren, der er udstyret med en elektronisk regulering og en elektronisk reguleringsventil med masser af varmt vand og komfort til følge.

Hurtig og præcis regulering

Da Vesta vandvarmeren er udstyret med en elektronisk styring er dens indsvingningsforløb meget lille, og derefter reguleres temperaturen meget præcist under hele tapningen. Årsagen er at Vesta vandvarmeren er udstyret med tre følere og en flowmåler.

Alle funktioner kan ses på en PC-skærm Når vandvarmeren tilsluttes en PC via et kabel, bliver alle dens funktioner synlige, og derved kan man nøje følge hvad der sker via kurver på PC´erens skærm. Af andre nyttige informationer på skærmen kan ventilens åbningsgrad nævnes, hvilket giver en indikation af om der er kapacitet i overskud.

Høj ydelse

Vesta Vandvarmeren lever op til de skrappeste krav som varmeværkerne i Danmark stiller, da den asymmetriske pladeveksler er med til at sørge for, at afkølingen er ekstraordinær god. Vesta vandvarmeren egner sig særdeles godt til husstande med flere brusere, som bruges samtidigt - uden at give køb på komforten.

Selvadapterende regulering

Reguleringen er selvadapterende og husker altid de værdier, der blev brugt ved sidste tapning. Ved ændrede fremløbstemperaturer, såsom skift mellem vinter- og sommertemperaturer, tilpasser reguleringen sig derefter.

Komfort- eller ECO-funktion

Vesta Vandvarmeren har mulighed for to driftsformer: Komfort funktionen holder altid den forudindstillede temperatur på returen af primærsiden konstant – denne kan stilles fra 25 °C til 60 °C.

Når ECO funktionen er i drift, vil ventilen være lukket når der ikke tappes, og blive aktiveret når der tappes igen. ECO funktionen har også en ”boost” funktion som kan sørge for, at temperaturen på primærsiden hurtigt er tilstede.

DS 452 godkendt Vesta vandvarmeren er godkendt iht. DS 452 og testet af Teknologisk Institut.

Ingen kalkdannelse Vandvarmeren er således opbygget, at den varme zone er i bunden af veksleren, hvilket er med til at forhindre kalkdannelse.

Tilbehør

Til vandvarmeren fås et beslag, som kan monteres på væggen, og alt rørarbejde kan laves i forvejen uden at vandvarmeren tager skade inden bygningen er færdig.

Se mere på www.flamco.dk

Referenceprojekter fra FLAMCO

Carlsberg Byen

Carlsberg Byen

Nybygning | København | 1310 Mio.Kr

Nybygning af boligblokke i København med 88 lejligheder på 30 etager . Selve ...

Nyt Hospital Herlev - Delprojekt A

Nyt Hospital Herlev - Delprojekt A

Tilbygning | Herlev | 0 Mio.kr

Tilbygning af hospital i Herlev . Selve byggeriet er påbegyndt december 2015 ...

Nordea Ørestad - Nyt hovedsæde

Nordea Ørestad - Nyt hovedsæde

Nybygning | København S | 900 Mio.Kr

Nybygning af kontorbygning i København på 7 etager . Selve byggeriet er påbeg...

Skejby sygehus

Skejby sygehus

Tilbygning | Aarhus | 60,0 Mio.Kr.

Tilbygning af hospital i Aarhus på 2 etager hvor den ene etage er under jorde...