Njordrum WOODS

Annonce – Dato 5 nov 2020

Bergsten Timber A/S har siden 2009 udviklet sig til en af Danmarks førende trægrossister med bæredygtige velafprøvede, dokumenterede og brede sortimenter i bl.a. fyr, gran, lærk og ThermoWood®  fra Protræ projektvarer, samt den mest miljøvenlige brandimprægnering fra Burnblock i samarbejde med Danish Anti-Fire.

DE RIGTIGE TRÆARTER TIL FREMTIDENS FACADER

De rigtige træarter til fremtidens facader

Bergsten Timber sætter med en ærlig og ordentlig rådgivning fokus på den konstruktive træbeskyttelse, brandimprægnering, fugt, ældning og vedligeholdelse allerede tidligt i projekteringsfasen.


Hvordan vælges de rigtige modificerede træarter til fremtidens facader i nybyggerier og renoveringer? Det er b.la. her at det nye og innovative designbeskyttede facadeprofil ”Njordrum WOODS”, der forenede Njordrum, Bergsten Timber og Protræ i et strategisk samarbejde for fremtiden i foråret, er et bæredygtigt valg.

Et innovativt facadeprofil

Der arbejdes planæssigt med de engagerede og involverede partnere, så inden udgangen af dette år vil de første moduler være synlige i byggeriet, men Bergsten Timber skal videre:
”Nu giver vi det traditionelle marked mulighed for, at de kan tilbyde deres kunder det innovative facadeprofil Njordrum WOODS, først og fremmest i det bæredygtige og giftfrie varmebehandlede fyrretræ, i daglig tale kaldt ThermoWood® til det kommercielle marked,” udtaler arkitekt- og projektkonsulent Jan Warming.

Mange designmuligheder

Njordrum WOODS er til alle, der ønsker en harmonisk komponeret lodret træbeklædning med profiler i varierende bredder i ikke kun ét – men hele to unikke facadeprofiler:
”Profilerne er designet med to forsider og er således vendbare. Med de kun to forskellige profiler har man altså hele fire forskellige forsider at komponere facaden med,” slutter Jan Warming.

Forhandling

Njordrum WOODS forhandles gennem Bergsten Timbers forhandlernetværk, tlf. 5663 0017.

Nærmere oplysninger og indhentning af tilbud er også mulig via https://www.protrae.dk/find-forhandler/.