Når facaden virkelig skal skille sig ud!

Annonce – Dato 23 jun 2020

Med Rockpanel Chameleon er det muligt at skabe et bygningsdesign der i den grad får et byggeri til at skille sig ud i mængden. Facadepladerne skifter farve afhængig af lys og synsvinkel. Pladerne har samme tekniske fordele som alle andre Rockpanel plader. De er bæredygtige, holdbare, brandsikre – og så er de lette at håndtere og de kan monteres med standardværktøj, der også anvendes til træ.

Rockpanel Chameleon facade

Coppergate student accomodation, Swansea, UK (Credits: John Wellings Photography og Create Construction)

Et moderne vartegn for de studerende

I Swansea i England er der opført et nyt kollegie i 14 etager. Det imponerende byggeri er allerede blevet et vartegn for området takket være sit spektakulære ydre, der er beklædt med de farveskiftende Rockpanel Chameleon facadeplader. David Smith, direktør for bygherren Crosslane,: "Vi er meget tilfredse med den flotte, farveskiftende facade med kamæleoneffekt, der spiller perfekt sammen med navnet på bygningen: ”Coppergate” (Kobberporten). Navnet er valgt som en reference til det 19. århundredes kobberindustri, som Swansea er kendt for, og ordet "gate" refererer til muligheden for at udvikle sig og nå fra A til B, hvilket vi synes passer godt til studerende."

Farveskiftende kontordomicil i Belgien

Den belgiske virksomhed Sherwin, som beskæftiger sig med overfladebehandling, er kendt for renoveringsprojekter med et markant og iøjnefaldende udtryk. Derfor gav det sig selv, at virksomhedens nye kontorbygning skulle være et vaskeægte tilløbsstykke. Det inkluderede naturligvis en imponerende facade. De magiske farveskift, de er skabt med Rockpanel Chameleon, har gjort bygningen til noget man lægger mærke til i lokalområdet.

 Sherwins kontordomicil i Belgien

Sherwin kontordomicil, Kortenberg, Belgien

Innovativt vandland i Polen vækker opsigt

Wodny Park i Tychy er det mest energieffektive vandland i Polen – og måske endda i hele Europa. Den innovative bygning, som har vundet adskillige priser, giver betegnelsen "farverig" en helt ny betydning. De spektakulære facader tiltrækker stor opmærksomhed med sin kamæleoneffekt.

Arkitekt Andrzej Truszczyński fortæller: "Vores mål var at skabe det mest unikke design. Noget, der ville skille sig ud fra alle andre fritidsparker af samme type. Vi søgte efter elementer, der ville appellere til indbyggerne I Tychy. Vi fandt inspirationen lige uden for Tychys hoveddør. Vi valgte at referere til naturen og de dynamiske bølger på Paprocany-søen, som byens indbyggere holder meget af."

Woody Park i Polen, facader fra Rockpanel

Wodny Park, Tychy, Polen

Læs hele historien om Coppergate i Swansea

Læs hele historien om Sherwins kontordomicil i Belgien

Læs hele historien om Wodny Park i Polen

For mere information om Rockpanel Chameleon eller bestil en vareprøve

Referenceprojekter fra Rockpanel

Viby Gymnasium

Viby Gymnasium

Nybygning | Aarhus | 10,0 Mio.Kr

Nybygning af undervisning & institution i Aarhus på 1 etager . Selve byggerie...

Brønderslev Banegård

Brønderslev Banegård

Nybygning | Brønderslev | 85 mio.kr

Nybygning af boligblokke i Brønderslev med 48 lejligheder på 8 etager . Selve...

Pantstation Vejle

Pantstation Vejle

Vejle

Bygningstype: Industribyggeri Projektype: Nybyggeri Anvendelse: Facade Å...

De lichtenbergs Vej - Grenaa

De lichtenbergs Vej - Grenaa

Indv.renovering | Norddjurs | 125 Mio.kr

Indv.renovering af boligblokke i Norddjurs med 135 lejligheder på 3 etager . ...