Munters-tørrerum. NU som Turn-Key-koncept. Så bliver det ikke lettere

Dato: 25 Aug 2020

Et tørrerum baseret på Munters kendte Tørrerumskoncept er et helt færdigt Turn-Key-koncept, hvor Munters leverer både tørrerumssystem og ophængningsudstyr. Da konceptet inkluderer alle fagentrepriser, er det oplagt, at leveringen foregår som en Bygherreleverance. Konceptet er baseret på sorptionsaffugtning, som er et affugtningsprincip opfundet af svenske Carl Munters for mere end 65 år siden. Affugtningsprincippet har bl.a. den store fordel, at tøjet tørres helt uden brug af varme og er dermed også en bæredygtig løsning, der i sig selv er med til at styrke virksomhedens grønne profil.

Munters-tørrerum, Turn-Key-konceptMunters kendte Tørrerumskoncept

Ikke bare til daginstitutioner, men i høj grad også firmadomicilier

I det nye 41.000m2 store kontorhus ved Dybbølsbro station i København har Banedanmark, Energistyrelsen, Vejdirektoratet, Bygningsstyrelsen og Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen fået helt nye faciliteter. Kontorhuset består af 4 ”tårne” i op til 8 etager og er opført i lavenergiklasse 2020 og er DGNB guld certificeret. Gangbroer mellem tårnene sikrer nem adgang på tværs.

I kontorhuset arbejder 2.200 statslige ansatte. En næsten 20.000 m2 stor parkeringskælder er indrettet med plads til 350 biler og 1.640 cykler. I kælderen er desuden indrettet fitnessrum og omklædningsfaciliteter med et tilhørende Munters-tørrerum. De mange cyklende medarbejdere tilbydes her tørring af vådt fitness- og cykeltøj, håndklæder og fodtøj.

Tørt tøj til hjemturen

Tørrerummet er indrettet med 2 Munters-affugtere og 8 cirkulationsventilatorer. Langs væggene i det 32 m2 store rum er monteret et bruger- og rengøringsvenligt ophængningssystem i rustfrit stål til både tøj og sko og håndklæder. Tørrerummet er udstyret med PIR-styring (bevægelsessensor), der automatisk aktiverer ventilatorerne. Når det ophængte våde tøj får luftfugtigheden i rummet til at stige, aktiveres affugterne automatisk via fugtføleren og tøjet tørres effektivt og skånsomt.

Medarbejderne kan derefter, ved arbejdstids ophør, klæde sig i helt tørt tøj til cykel- eller løbetøj til turen hjem.

Læs mere om tørrerum

Læs case study fra Dybbølsbro

Referenceprojekter fra Munters A/S

Kalvebod Brygge

Kalvebod Brygge

Nybygning | København | 1000 mio.kr

Nybygning af kontorbygning i København på 9 etager hvoraf 2 etager er unden j...

Hillerød Forsyning

Hillerød Forsyning

Projektet er Hillerød Forsynings nye faciliteter , Solrødgårds Allé 6, 3400 H...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår