Mobilvægge med 100 % selvkørende elementer

Dato: 19 Apr 2018

Fleksibel rumdeling og fuldautomatisk betjening

Mobilvægge med 100 % selvkørende elementer

DEKO har i mange år leveret folde- og mobilvægge, der giver brugerne af lokalerne en utrolig fleksibilitet – og mange gange en decideret økonomisk gevinst.

Fleksibilitet for brugerne af lokalerne

På skoler går man nemt fra klasseundervisning i store lokaler til arbejde i mindre grupper, når man benytter folde-/mobilvægge til opdeling af lokalerne. I kontordomiciler kan man ligeledes spare nogle mødelokaler, hvis man benytter sig af lidt større lokaler med mulighed for opdeling med folde- eller mobilvægge.

Ofte benytter man også en del af f.eks. en kantine som mulighed for et ekstra mødelokale. I hotel og restaurationsbranchen tjener folde-/mobilvæggene også sig selv hurtigt ind, når man pludselig har muligheden for at opdele de store selskabslokaler i mindre enheder og dermed kan have flere mindre selskaber på én gang. Kort og godt maksimerer man brugen af de tilstedeværende kvadratmeter og undergår spild.

Fuldautomatisk og intelligent betjening

Mobilvæggen har i alle årene været betjent manuelt, men i de senere år med mulighed for semiautomatisk lukning. Semiautomatikken gør, at teleskoperne i top og bund åbner og lukker automatisk, når elementerne skubbes sammen. Dette er meget fleksibelt, men fælles for disse løsninger er, at brugerne altid skal betjene vægelementerne manuelt og flytte dem fra den ene ende af lokalet til den anden.

Med de nye fuldautomatiske mobilvægge får man den velkendte fleksibilitet med hensyn til rumopdeling, men nu kombineret med 100 % selvkørende elementer. Med et enkelt tryk på kontrolpanelet kører alle elementerne helt af sig selv – fra parkering til opdelt lokale. Det samme gælder, når de skal retur igen.

 

DEKO har eksklusiv forhandling af DORMA Hüppe mobilvægge i Danmark og kan nu tilbyde disse eksklusive og fuldautomatiske vægge.

Se mere om mulighederne med de nye DEKO MV – DORMA Variflex mobilvægge her: www.deko.dk

 

 

Referenceprojekter fra

Tidl. Skt. Josephs hospital

Tidl. Skt. Josephs hospital

Udv.renovering | Aarhus | 50 Mio.kr

Udv.renovering af kontorbygning i Aarhus med 10 lejligheder på 4 etager hvor ...

Lundgrens

Lundgrens

Hellerup

Advokatpartnerselskabet Lundgrens er flyttet ind i et nyt domicil på Tuborg...

Furesø Rådhus

Furesø Rådhus

Tilbygning | Furesø Kommune | 83 Mio.kr

Tilbygning af offentlig forvaltning i Furesø Kommune på 3 etager . Selve bygg...

Psykiatrisygehuset, GAPS

Psykiatrisygehuset, GAPS

Nybygning | Slagelse | 1,1 Mia.kr.

Nybygning af hospital i Slagelse på 5 etager . Selve byggeriet er påbegyndt m...

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår