LYSNINGSFOLIE LIGE SOM DU VIL HA’ DET!

Annonce – Dato 18 mar 2021

Alpha lysningsfolie er et kvalitetsprodukt som hurtigt og let skaber en tæt og sikker forbindelse mellem vinduer/døre og bagmur.

alpha lysningsfolie er et kvalitetsproduktet som hurtigt og let skaber en tæt og sikker forbindelse mellem vinduer/døre og bagmur

Lysningsfolien er lavet af kraftig PP-fleece med en PE-funktionsfolie på den ene side. Denne sammensætning gør produktet meget luft- og damptæt. alpha lysningsfolie fastklæbes på vinduesrammen med en stærk præfabrikeret vandfast tape, som sikrer en god tæt forankring på vinduet. Man kan med fordel påmontere lysningsfolien på vinduet inden opsætning, dette medvirker til, at sammenkoblingen til bagmuren sikres på meget kort tid. På vores hjemmeside kan du finde en udførlig montageanvisning.

TIDSBESPARENDE OG KOSTEFFEKTIV

Der er tid at spare, når du bruger alpha lysningsfolie til at skabe lufttæthed imellem vindues-/dørelementet og bagmuren. For, når elementet er monteret og lysningsfolien er klæbet fast og tætnet på bagmuren, så giver det mulighed for, at der kan arbejdes på byggeriet, både udvendigt og indvendigt. Mureren kan lægge sine sten og arbejde på facaden, imens VVS får sat varme på bygningen og tømreren går i gang med den indvendige aptering. Alt dette sparer tid. Desuden er de præfabrikerede baner med kraftig tape både tidsbesparende og kosteffektive.

ALPHA LYSNINGSFOLIE UNDERSTØTTER BÆREDYGTIGT BYGGERI

alpha lysningsfolien er UV-bestandig i mindst 3 månederHURTIG MONTAGE REDUCERER OMKOSTNINGERNE BETYDELIGT


Vores lysningsfolie er registreret til at kan indgå i bæredygtigt byggeri. Materialets indhold af kemiske produkter er blandt de mindst miljøbelastende. alpha lysningsfolien er UV-bestandig i mindst 3 måneder og tåler derved montering på elementer som udsættes for vejr og vind over en længere periode*. Lysningsfolien fås som standard i 30cm og 40cm bredde, begge præfabrikeret med 2 baner kraftig tape. Den gode nyhed er, at Betapack nu kan producere lysningsfolie i bredder fra 20cm og helt op til 60cm i bredden og med tape påmonteret efter kundens ønske og specielt tilpassede behov**. Kontakt os gerne på 69 16 34 00 og hør nærmere om, hvordan vi kan opfylde dine behov for special produceret lysningsfolie.

HURTIG MONTAGE REDUCERER OMKOSTNINGERNE BETYDELIGT

Den danske byggebranche har set mulighederne med alpha lysningsfolie og BetaPack leverer i dag til mange store byggerier rundt omkring i Danmark. Selvom alpha lysningsfolie er tiltænkt til tætning imellem vinduer/døre og bagmur, har vi flere gode eksempler på, at lysningsfolien også er blevet brugt til andre tætningsopgaver. Bl.a. har vi set det brugt til lufttætning på et stort sygehus byggeri - så mulighederne er mange.

* Vær opmærksom på særlige krav ved højhus byggeri.
** Minimums mængde ved specialbestilling. 

Referenceprojekter fra BetaPack

Daginstitutionen Eventyrhaven

Daginstitutionen Eventyrhaven

Nybygning | Solrød | 33 mio.kr

Nybygning af vuggestue/børnehave i Solrød på 1 etager . Selve byggeriet er på...

Slotsengen Herredsvejen og Slotshusene

Slotsengen Herredsvejen og Slotshusene

Nybygning | Hillerød | 100 Mio.kr

Nybygning af boligblokke svarende til 9 bygninger i Hillerød med 100 lejlighe...

Huscompagniet
Munck

Munck

Odense S

Fyns største anlægsprojekt indenfor offentlig transport