Lyse og lette tagløsninger fra RIAS med enkel montering

Annonce – Dato 17 sep 2021

Bredt program af tagprodukter med termotage, ovenlysplader og facade/tagpaneler til små og store byggerier.

RIAS, tagløsninger

Når der skal nybygges eller renoveres, er det vigtigt at vælge de rigtige tagmaterialer og et anerkendt monteringssystem. Hos RIAS er bygherren i centrum, og vi vejleder ud fra de konkrete planer for byggeriet. Vi tilbyder gerne sparring om tagløsninger – og den optimale anvendelse af vores produkter: RIATHERM termotage - RIAS facade/tagpaneler - SUNLUX enkelt/flerlags ovenlysplader.

RIATHERM TERMOTAG

RIAS, TermotagTermotag er en god investering til en overdækning, der både isolerer, minimerer risikoen for kondensdryp og lukker naturens eget lys ind.

RIAS tilbyder et bredt udvalg af termotage med hver deres gode egenskaber - i farverne klar, opalhvid og bronze samt med 10-20 års reklamationsret og har en isoleringsværdi fra 3,2–0,8.

RIATHERM Heatstop er specialproducerede plader, der dæmper varmeopbygning markant samtidig med, at taget er mere resistent over for solen. De har en isoleringsværdi fra 2,0–1,2 samt 15 års garanti på brud og lysgennemgang.

LETTE AT ARBEJDE MED

Den lave vægt pr. m2 letter arbejdet med et RIAS termotag, som kan monteres på 4 forskellige måder og derfor altid kan tilpasses konstruktionen.

Selve håndteringen er enkel, da pladerne som standard er 10–55 mm tykke og 700–1250 mm brede. På byggepladsen kan de nemt tilpasses i bredde og længde.

RIAS, facadepanelerRIAS FACADE/TAGPANELER TIL MERE DAGSLYS I STØRRE BYGGERIER

Ovenlys, rytterlys og shedtag er tagkonstruktioner, hvor indfaldet af dagslys kan øges med en effektiv løsning:

RIAS’ polycarbonat paneler kan indgå i både facade og tag. De anvendes ofte i større industri- og lagerbygninger, samt i sportshaller og indkøbscentre.

Derudover ses disse løsninger også i smukke og arkitektonisk spændende byggerier, hvor lysindfaldet skaber en stor del af atmosfæren.


FORDELE HELE VEJEN RUNDT

Facade/tagpanelerne fra RIAS har ekstrem styrke og formstabilitet. De har høj vejrbestandighed og god isoleringsevne. Lysgennemgangen er stor, og der kan vælges flere spændende farvevirkninger.

Panelerne leveres i bredden 500 mm, hvor længden bestilles på det ønskede mål. Den lave vægt gør dem lette at arbejde med, og med fer/not sker montering uden synlige samlinger.

Brandgodkendt i klasse B-s 1, d0 – og et bæredygtigt valg med 15-40% genanvendt polycarbonat.

RIAS, ovenlyspladerSUNLUX OVENLYSPLADER PASSER TIL FLERE TAGTYPER

Skal du lægge et fibercementtag fx på en lagerhal, en ridehal eller anden form for overdækning, hvor der kræves et godt lysindfald?

Her har RIAS en hel række ovenlysplader, enkelt- og flerlags, både almindelige og sikret mod gennemtrædning (MK-godkendt).

Ovenlyspladerne fås i flere tykkelser, der passer til de fleste typer fibercementplader - fx SUNLUX med samme bølge som eternitpladerne B6, B9 og B9-max.

Monteringen er enkel, og pladerne kan lægges enkeltvis eller i et lysbånd. Kvaliteten er høj med 10 års garanti på lysgennemgang, samt 10 års brudgaranti på ovenlysplader af polycarbonat og HI-PVC. Se mere om tagløsninger her

 

Yderligere information og projektservice: RIAS A/S projektsalg
Projektkoordinator Qemal Kurtesi ∙ mobil 51 36 51 65 ∙ e-mail

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår