Hockeybanen Espelunden

Nybygning af skøjtehal svarende til 1 bygninger i Rødovre på 1 etager . Selve byggeriet er påbegyndt oktober 2021 med en beregnet byggeperiode på 8 måneder til en anslået udgift på 12,8 mio.kr med et brutto areal på 1400 m².

Bygherren er Rødovre Kommune og som arkitekt er valgt Alex Poulsen Arkitekter A/S. Projektet udføres i form af totalentreprise som håndteres af Nordisk Erhvervsbyg ApS som er totalentreprenør. ,som ventilationsentreprenør er Aj VVS ApS og Aj VVS ApS er valgt som VVS-entreprenør. El-installationerne håndteres af Ryomgård El ApS.

PRODUKTKOBLING: Facadepaneler

Facadepaneler

Stor funktionalitet og unikke designmuligheder med RIAS facadepaneler

En ny sportshal med et knaldrødt og super friskt tvist står nu klar til brug. Her er tale om en skaterhockeyhal i Rødovre, som har været med i rullehockeyklubbernes aftenbøn i en hel del år – og nu er hallen officielt indviet af borgmester Britt Jensen og formand Harry Arnholtz.

Den første kamp mellem de to lokale klubber, Rødovre Red Devils og Copenhagen Vikings, er spillet. Træningstimerne er i gang på livet løs, og hallen er godkendt af spillerne. Nu kan det sportslige liv udøves, uanset hvordan vejret arter sig… hele året rundt i stort set alle døgnets timer.

Det er fantastisk. Nu har vi efter mange års forarbejde fået vores hal. Det er et flot byggeri, og de røde vinduer giver et flot lys i hallen. De to klubber får nogle dejlige forhold, og vi håber selvfølgelig, at hallen kan være med til at tiltrække nye medlemmer”, siger formanden Harry Arnholtz for Sammenslutningen af Rullehockeyklubber i Rødovre.

VINDUESPARTIET GIR’ HALLEN LIV

Som det ses på billederne, så er hallen iklædt et knaldrødt look. Det er ikke kun hallens bærende konstruktion, der er rød – selv det store vinduesparti er rødt. Her er valgt RIAS’ Facadepaneler til at danne vinduespartiet. Valg af farve er ikke afgørende for til- eller fravalg af facadepanelerne, idet de netop kan indfarves i et væld af farver. Så sæt fantasien i gang, og få sat kulør på tilværelsen.

HURTIG OG EFFEKTIV SAMLING

Dagslyset trænger igennem facadepanelerne, og kaster et flot rødligt skær ind i hallen. Vinduet består af en række paneler, hvor ikke ét panel har samme længde. Det lyder umiddelbart som en tidskrævende løsning, men her er panelerne nemme at skære i, og de samles hurtigt og effektivt med en fer og not samling. Et stort vinduesparti kræver normalt en hel del af konstruktionen, da vægten af normale vinduer af glas er voldsom. Det er langt fra tilfældet med facadepaneler, hvorfor de i nogle sammenhænge er et rigtig godt alternativ til et givent byggeri. Her er selv isoleringsværdien i orden, så panelerne kan anvendes til mange byggerier, især til sports- og industrihaller.

Se projektgalleri med byggerier med RIAS’ Facadepaneler

RIAS håber at sportsudøverne i hockeyklubberne i Rødovre får en masse fantastiske og aktive timer i hallen hele året rundt, nu og langt ud i fremtiden.

Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos Byggefakta Smart

Involverede firmaer

Arkitekt
Alex Poulsen Arkitekter A/S
Bygherre
Rødovre Kommune
El-entreprenør
Ryomgård El ApS
Facadeleverandør
Rias A/S
Ingeniør
D.A.I. A/S
Råhusleverandør
Thyssen Stål A/S
Skitseprojekt
Alex Poulsen Arkitekter A/S
Skitseprojekt
Rødovre Kommune
Stål Entr.
Thyssen Stål A/S
Totalentreprenør
Nordisk Erhvervsbyg ApS
Ventilation Entr.
Aj VVS ApS
VVS Entr.
Aj VVS ApS

Flere produkter fra RIAS A/S

Termotag

Termotag

Robuste, lette og økonomiske løsninger med termoplader af polycarbonat

Facadepaneler

Facadepaneler

Stor funktionalitet og unikke designmuligheder med RIAS facadepaneler


Ovenlys

Ovenlys

Optimal udnyttelse af dagslyset med mulighed for en lysbesparende effekt


Referenceprojekter fra RIAS A/S

Erlev Skole Sønder Otting Skole

Erlev Skole Sønder Otting Skole

Nybygning | Haderslev | 86,2 mio.kr

Nybygning af skole 0-10, klasse i Haderslev på 2 etager . Selve byggeriet er ...

Ramblaen Aalborg

Ramblaen Aalborg

Udv.renovering | Aalborg | 2,5 mio.kr

Udv.renovering af kollegier/ungdomsboliger i Aalborg . Selve byggeriet er påb...

Hospital Nordsjælland

Hospital Nordsjælland

Nybygning | Hillerød | 6000 mio.kr

Nybygning af hospital i Hillerød på 4 etager hvor den ene etage er under jord...