Lumière Soft Panels – Forhøjet lydkvalitet i æstetisk design

Annonce – Dato 30 sep 2021

Akustik er med os hver eneste dag, også selvom vi sjældent bemærker dens tilstedeværelse. Det er faktisk mest i dens fravær, at vi fornemmer dens vigtighed. Hos Lumière Group har vi skabt et nyt brand i vores akustiske portefølje: Lumière Soft Panels.

Livet er for kort til dårlig akustik

Vi kender alle sammen fornemmelsen af dårlig akustik. Den rungende atmosfære. Det nærmest fysiske ubehag. Men det er de færreste af os, der bruger tid og energi på at tænke akustik ind i vores indretning. Det er ærgerligt. Denne faktor er nemlig indirekte med til at gøre ophold i rummet til en tilfredsstillende oplevelse.

Hos Lumière Group har vi set vigtigheden og derfor har vi udvidet vores produktportefølje med eget brand: Lumière Soft Panels.

Lumière Soft Panels er tekstilbeklædte akustikpaneler med mineraluldskerne, som enten ophænges på vægge og lofter eller monteres som bafler i loft. Når lydbølger sendes rundt i rummet, vil de ramme panelerne, som med det samme vil absorbere lyden. (Lydabsorption: 20 mm = aw 0,75, 40/60 mm = aw 1,00).

På den måde vil lyden optræde behersket og vil ikke være til gene. Hvis lydbølgerne derimod ikke bliver brudt, vil de spæne rundt i rummet og det vil i menneskets øre opfattes som støj og ubehag.

Med paneler fra Lumière Soft Panels opnår du forhøjet lydkvalitet og med en brandklasse A2-s1, d0 iht. EN 13501-1:2007+A1:2009 kan du føle dig helt sikker.

Lumiere, akustikpanelerLumiere, Soft panels

Designfrihed og muligheder i massevis

Med Lumière Soft Panels kan man skabe fuldstændig fabelagtige designløsninger, hvor du både får tilfredsstillet den æstetiske og funktionelle sans. Med 27 forskellige farver, 9 forskellige størrelser, 3 forskellige tykkelser og samtidig muligheden for at producere i specialmål, er der nærmest ingen grænser for produktets designmuligheder. Leg fx med geometriske former og 3D figurer og tilføj et skulpturelt og unikt udtryk til dine omgivelser.

Farvepaletten er bred og mangfoldig, hvilket giver panelerne en kunstnerisk funktion. Der er både klassiske og tidsløse nuancer, som gør sig godt i moderne og bevidste indretninger. Samtidig er der tillige farver, som springer ud og er fulde af karakter. Kombinationer mellem nuancer og farver kan skabe vilde, originale og dekorative indretningsscenarier, som ikke vil gå ubemærket hen.

Undgå støj i de store rum

Støj er både usundt og ukomfortabelt. Særligt i store rum, hvor mange mennesker færdes samtidig, kan rummet opleves rungende og støjende. Det kan for eksempel være kontorlandskaber, skoler, offentlige institutioner, auditorier eller konferencecentre. Det kan være centre, sportshaller, koncertsale, biografer osv. Inddrag Lumière Soft Panels i rummets indretning og oplev et mere behageligt indeklima.

Lumière Soft Panels er et nemt håndterbart og komfortabelt produkt, der gør hvad det skal og mere til – et produkt hvor funktion, kvalitet og æstetik går hånd i hånd.

For yderligere information kontakt:
Steen Mose Andersen
Tlf. (+45) 9339 2456
Mail: sma@lumiere.dk

Mere om produktet Topakustik®

Topakustik®

Design møder akustikloft og vægge

Topperfo®

Topperfo®

Diskret akustik

Læs mere

Referenceprojekter fra Lumiére Group A/S

Udvidelse af T2, Københavns lufthavn

Udvidelse af T2, Københavns lufthavn

Tilbygning | Tårnby | 190 Mio.kr

Tilbygning af lufthavnsterminal i Tårnby . Selve byggeriet er påbegyndt febru...

Kopenhagen Fur

Kopenhagen Fur

Glostrup

Kopenhagen Fur er et aktionshus for pels.  Virksomheden er en af...

United Cycling

United Cycling

Lynge

ARGON cykler hos United Cycling i Lynge fik et nyt showroom i 2018. B...

Nordea Ørestad - Nyt hovedsæde

Nordea Ørestad - Nyt hovedsæde

Nybygning | København S | 900 Mio.Kr

Nybygning af kontorbygning i København på 7 etager . Selve byggeriet er påbeg...