Luk lyset ind og lyden ude med DEKO FV2 Glass

Annonce – Dato 24 mar 2020

Kontor- og institutionsmiljøer rummer ofte mange mennesker og forskellige funktioner på ét sted og kræver derfor optimerede lokaler, så brugerne trives og kan fordybe sig i dagligdagen. Med markedets nok højeste lydreduktion for en glasfoldevæg på hele 47 dB, fleksible egenskaber og et maksimalt glasareal er DEKO FV2 Glass foldevæggen den ideelle rumdeler til dynamiske miljøer.

Kontor- og institutionsmiljøer rummer ofte mange mennesker

PERFEKT EGNET TIL MULTIFUNKTIONELLE RUM

DEKO FV2 Glass foldevæggen er opbygget omkring en unik konstruktion af smalle aluminiumprofiler og 2 lag glas, der går helt til kant af elementerne. Det maksimale glasareal tilfører rummet lys og åbenhed; og giver foldevæggen et yderst eksklusivt udtryk samtidig med, at den reducerer lyden med Rw 47 dB.

DEKO har nyligt leveret og monteret to glasfoldevægge på Roskilde Festival Højskole. Skolen er fagligt mangfoldig; og skal derfor både tilbyde afdæmpede og fleksible læringsrum. Med den ene foldevæg som lyddæmper i kombination med en udvendig facade i skolens musiklokale og lydstudie, kan højskoleeleverne frit udfolde sig musikalsk uden at forstyrre boligområdet ved siden af.

Den anden foldevæg, der er integreret mellem skolens store fællesrum og en foredragssal, løser ikke bare behovet for lyddæmpning og rumdeling, men fremstår også som et dekorativt element i skolens indretning: Det store glasareal leder blikket ind i foredragssalen, hvor hele interiøret er holdt i den stærke orange farve, der kendetegner Orange Scene på Roskilde Festival. Glasfoldevæggens mørke profiler og skinnende glas mod den kontrastfyldte farve tilfører et udtryk at elegance og kant til det livlige lokale.

DEKO har nyligt leveret og monteret to glasfoldevæggeskal derfor både tilbyde afdæmpede og fleksible læringsrum

UTROLIG FLEKSIBILITET OG NEM BETJENING

DEKO FV2 Glass foldevæggen produceres individuelt til hvert projekt og efter kundens ønsker med hensyn til dimensioner og elementstørrelser. Den leveres som standard sort-, hvid- eller naturelokseret, men fås også i specialfarver. Foldevæggen udføres enten som enkelt- eller dobbeltfløjet væg, der samles på midten. Ved begge eksempler fungerer det sidste element som gående dør og er som standard monteret med kuglelås og greb i rustfrit stål.

Derudover er glasfoldevæggen gulvkørende og har hele sin vægt i den tynde gulvskinne, hvilket gør, at der ikke stilles store krav til overkonstruktionens bæreevne. De indbyggede paskvillåse åbner og låser let foldevæggen; og gør den hurtig og nem at betjene. Med DEKO FV2 Glass får brugerne af lokalet en utrolig fleksibilitet til at inddele rummet efter behov – uden at skulle gå på kompromis med hverken lydreduktion eller lysindfald.

Derudover er glasfoldevæggen gulvkørende

Læs mere om DEKO FV2 Glass på vores hjemmeside.

Referenceprojekter fra DEKO p|s

Tidl. Skt. Josephs hospital

Tidl. Skt. Josephs hospital

Udv.renovering | Aarhus | 50 Mio.kr

Udv.renovering af kontorbygning i Aarhus med 10 lejligheder på 4 etager hvor ...

Psykiatrisygehuset, GAPS

Psykiatrisygehuset, GAPS

Nybygning | Slagelse | 1,1 Mia.kr.

Nybygning af hospital i Slagelse på 5 etager . Selve byggeriet er påbegyndt m...

Furesø Rådhus

Furesø Rådhus

Tilbygning | Furesø Kommune | 83 Mio.kr

Tilbygning af offentlig forvaltning i Furesø Kommune på 3 etager . Selve bygg...

Lundgrens

Lundgrens

Hellerup

Advokatpartnerselskabet Lundgrens er flyttet ind i et nyt domicil på Tuborg...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår