Inspirerende skolebyggerier. Ny gratis inspirationsbog!

Annonce – Dato 6 Apr 2021

Æstetiske omgivelser har positiv indflydelse på læringsmiljøet i flere henseender. De forbedrer det sociale miljø i skoler og fremmer kreativiteten. Ikke bare i undervisningslokalerne men også udendørs.

Rockpanels omfattende produktsortiment er din værktøjskasse til at designe inspirerende skoler og andre læringsfaciliteter. Hvad enten der er tale om nybyggeri, renovering eller præfabrikerede elementer, om det er permanente eller midlertidige skolebygninger - Der findes der altid en optimal facadeløsning med Rockpanel.

Rockpanels naturinspirerede sortiment omfatter bl.a. de naturinspirerede serier Woods, Stones og den ubehandlede Natural , som med tiden får en gyldenbrun patina. Ønsker man andre stilarter, findes der i serien Metallics eller den specielle serie Chameleon, som med en farveskiftende plade varierer alt efter vejr og synsvinkel. Og hertil kommer serien Colours der giver mulighed for enhver RAL-/NCS-farve.

De mange overfladedesigns og farver giver nærmest uendelige muligheder, når man vil skabe legende, inspirerende facader, der fremhæver bygningens form. Så den enten skiller sig ud fra omgivelserne – eller passer perfekt ind.

Renover eller byg nyt uden begrænsninger

Læringsmiljøer stiller store krav til funktionalitet. De skal være slidstærke, brandsikre, bæredygtige, robuste og lette at vedligeholde. Rockpanel facadebeklædning opfylder samtlige krav, så du kan fokusere på designet. De er blandt andet:

  • Vedligeholdelsesvenlige - Facadebeklædningen kræver minimal vedligeholdelse.
  • Let at fjerne graffiti - Med ProtectPlusTM overflade coating kan graffiti kan fjernes uden at beskadige pladerne.
  • Holdbare - Pladerne påvirkes ikke af udsving i temperatur eller luftfugtighed og er derfor meget formstabile. Officielt bekræftet levetid på minimum 50 år.
  • Bæredygtige – Pladerne er fuldt genanvendelige. De er fremstillet af naturlig basalt, en uudtømmelig vulkansk stenart og op til 50% genanvendt materiale.
  • Brandsikre – Euroklasse A2 tilbydes.

Inspirerende skolebyggerier med Rockpanel. Ny gratis inspirationsbog!

Få en gratis dosis inspiration

Vi har samlet de mest inspirerende skoler, sportsfaciliteter og andre læringsmiljøer fra hele Europa. Resultatet er en bog fuld af facadeinspiration.

Bestil bogen ”Inspirerende Læringsmiljøer” gratis her!

Referenceprojekter fra Rockpanel

Boserup Syd

Boserup Syd

Boserup

Projekt: Boserup Syd Lokation: Boserup, Danmark Arkitekt: Krilov Arkitekt...

De lichtenbergs Vej - Grenaa

De lichtenbergs Vej - Grenaa

Indv.renovering | Norddjurs | 125 Mio.kr

Indv.renovering af boligblokke i Norddjurs med 135 lejligheder på 3 etager . ...

Mazak

Mazak

Nybygning | Middelfart Kommune | 18 mio.kr

Nybygning af kontorbygning svarende til 1 bygninger i Middelfart Kommune på 2...

Samværket

Samværket

Nybygning | Kolding | 30 mio.kr

Nybygning af kirke/menighedshus i Kolding på 2 etager hvor den ene etage er u...