HardieWindbreaker™ - helt nøgen i 12 måneder

Dato: 5 nov 2019

HardieWindbreaker™ boards i fibercement er yderst velegnede som vindplader ved både nybyggeri og renoveringsopgaver. Pladerne opfylder de gældende brandkrav til facade, og sikrer samtidig en tæt løsning, der kan stå uafdækket i helt op til 12 måneder. Anvendes primært som vindplade i facadekonstruktioner, der efterfølgende tildækkes med en udvendig regnskærm i form af eksempelvis facadeplader eller lign.

Nutidens byggekrav og det nordiske klima stiller store krav til byggematerialer. Det gælder ikke mindst, når materialerne skal anvendes til udendørs facadeløsninger, hvor de døgnet rundt udsættes for skiftende vind- og vejrforhold.

HardieWindbreaker™ - helt nøgen i 12 månederHardieWindbreaker™ boards i fibercement er yderst velegnede som vindplader

Et gennemtestet produkt

HardieWindbreaker™ er igennem 15 år blevet gennemtestet på det new zealandske marked og er anvendt i såvel private som offentlige bygninger, hvor der stilles høje krav til brand, klimabeskyttelse og vindlast.

HardieWindbreaker™ er udviklet til det nordiske klima og har gennemgået en lang række tests, der sikrer, at produktet lever op til nutidens byggekrav og klimatiske forhold. En gennemgribende produktanalyse af HardieWIndbreaker™ fastslår, at produktet ikke indeholder skadelige salte eller lign, der kan gå i forbindelse med tilstødende bygningsdele eller konstruktioner.

Elementernes værste fjende:

Vand

HardieWindbreaker™ board er udviklet og testet til at kunne modstå det barske danske klima. Når produktet er monteret i overensstemmelse med gældende montagevejledning, udgør den en vandtæt midlertidig facade, der kan sidde eksponeret i op til 12 måneder.

Ild

HardieWindbreaker™ board er et klassificeret ubrændbart materiale A2-s1,d0 og kan anvendes i byggerier, hvor der er krav om beklædningsklasse K110.

Vind

HardieWindbreaker™ board kan anvendes selv i vindudsatte områder, og kan modstå vindtryk helt op til 1,9 kPa. Sammen med HardieTape™ Udgør HardieWindbreaker™ systemet en vindtæt facade og kan tilmed bruges til statisk optagelse af vindlast.

Jord

HardieWindbreaker™ board er produceret af fibercement med en høj PH-Værdi, og er dermed modstandsdygtig overfor råd og svamp. HardieWindbreaker™ nedbrydes ikke og svækkes ikke af fugt.

Læs mere om HardieWindbreaker™

Mere om produktet HardieWindbreaker

HardieWindbreaker

Elementernes værste fjende - en 100% gennemtestet vindplade

Tilbehør og værktøj

Tilbehør og værktøj

Se James Hardies tilbehør og værktøj

Læs mere

Sådan laves det - Fibercement produkter

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår