Hardie® Architectural Panel

Annonce – Dato 16 nov 2023

James Hardie er kendt for at levere holdbare og innovative facadepaneler i fibercement til byggeriet. Nu lancerer virksomheden det nye Hardie® Architectural Panel, som rummer en række tekniske nyskabelser og kommer i et bredt udvalg af farver.

Hardie® Architectural Panel

Slidstærke og langtidsholdbare paneler

Siden byggematerialeproducenten James Hardie blev stiftet tilbage i 1888, har virksomheden fokuseret på at levere langtidsholdbare kvalitetsprodukter. Deres nyeste skud på stammen, Hardie® Architectural Panel, er da heller ingen undtagelse. Ligesom sin forgænger er Architectural-facadepladerne 8 mm. tykke og i slidstærk og langtidsholdbar fibercement.

Moderne og personligt facadedesign

Som noget helt nye lanceres Hardie® Architectural Panel i hele seks standardfarver og i to splinternye overfladestrukturer: Brushed Concrete og Smooth Sand. De nye visuelle tilføjelser giver kunderne endnu større designfrihed samt mulighed for at skabe et personligt facadeudtryk.

Det fortæller Filial- og Teknisk Chef hos James Hardie, Claus Møller:

”Vi er utroligt stolte af at lancere et produkt, der giver så mange muligheder for kreative løsninger og individuelt design. Vores kunder får desuden mulighed for at modtage facadepaneler på specialmål og i specialfarver”, fortæller han og fortsætter: ”Vi har fået mange positive tilbagemeldinger fra Storbritannien, Frankrig og Tyskland, hvor panelerne allerede er lanceret. Derfor har jeg også stor tiltro til, at de bliver en succes på det danske marked.”

Hardie® Architectural Panel markerer også James Hardie’s indtræden på et større segment i byggebranchen, da facadepanelerne kommer i et format, der passer til store byggerier som lejlighedskomplekser og industriejendomme.

innovativt facadepanel fra james hardie

Nyansat facadespecialist med fokus på Hardie® Architectural Panel

I forbindelse med lanceringen af Hardie® Architectural Panel, har virksomheden den 1. august ansat Jesper Kajbæk som ny Key Account Manager. Med særligt fokus på hele Hardie Panel-programmet vil Jesper køre rundt og servicere kunder i hele landet. Jesper kommer senest fra en stilling som salgschef hos det Rockwool-ejede Tripplex Acoustic og har tidligere arbejdet som salgskonsulent og salgschef hos Velux, PT Vinduer og Komproment.

Efter en grundig introduktion er Jesper klar til at ramme landevejene og besøge James Hardies kunder over hele landet:

”Jeg har set frem til at starte hos James Hardie, og jeg er blevet taget rigtig godt imod. Det jeg har glædet mig mest til, er at komme ud og fortælle om det nye Hardie® Architectural Panel. Det er et virkelig godt produkt”, fortæller Jesper Kajbæk.

Produktfakta:

  • Hardie® Architectural Panel facadeplader er 8 mm tykke fibercementplader – til udendørs brug. 
  • De er egnet som ventileret ydervægsbeklædning, som loftsbeklædning i udeområder og til tagudhæng og kan monteres på en underkonstruktion af træ eller aluminium. 
  • Systemet suppleres af skruer i rustfrit stål og med indfarvede hoveder til fastgørelse på underkonstruktionen af træ eller aluminium samt facadenitter, der er specielt egnet til montering på en aluminiums-underkonstruktion og ligeledes leveres med indfarvede hoveder.

Yderligere information: www.jameshardie.dk, tlf. 39 69 89 07

Mere om produktet HardiePanel

HardiePanel

Storformat i robust fibercementplade - designet til holdbarhed

Tilbehør og værktøj

Tilbehør og værktøj

Se James Hardies tilbehør og værktøj

Læs mere

Bestil en farveprøve

Bestil en farveprøve

Bestil din James Hardie prøve her

Læs mere

DoP Hardie Panel

DoP Hardie Panel

Declaration of Performance for Hardie Panel

Læs mere

15-års produktgaranti

15-års produktgaranti

Garanti for James Hardies facadeprodukter med Colourplus teknologi

Læs mere

Hardie Panel Monteringsvejledning

Hardie Panel Monteringsvejledning

Find montagevejledningen her

Læs mere

Sådan laves det - Fibercement produkter
EPD for Fibre Cement Cladding